Skip to article

Reishi - ciuperca minune care prelungeste viata, acum si in Romania!

Reishi - ciuperca minune care prelungeste viata, acum si in Romania!
O viață fără dureri sau afecțiuni medicale este posibilă. Cercetătorii au descoperit un remediu natural pentru toate afecțiunile corpului tău. Ciuperca „magică” Reishi îți asigură o longevitate dublată de o calitate a vieții ce atinge cote maxime.

Studiile din ultimii ani au demonstrat că Acidul Ganoderic, extras din ciupercile Reishi , are capacitatea de a încetini dezvoltarea celulelor canceroase şi treptat asigură eliminarea lor din organism. Concluziile unui studiu realizat în 2011 în SUA și publicat în Immunol Invest indică faptul că Acidul Ganoderic induce apoptoza (moartea și eliminarea sistematică a celulelor canceroase din organism) și întărește sistemul imunitar.

Ciuperca-minune Reishi – un aliat de bază în lupta cu cancerul.

Cunoscută pe continental asiatic de mii de ani datorită efectelor sale medicinale, ciuperca Reishi este o adevărată minune a naturii. Dacă în Antichitate Reishi era destinată doar pentru uzul familiilor regale, de câțiva ani este folosită la nivel global pentru a preveni sau trata afecțiuni ale corpului. Deşi se găseşte rar, specialiştii asiatici au început să o cultive în sere speciale pentru a extrage “elixirul vieții” şi pentru a-l oferi cât mai multor oameni.

Japonezii folosesc Reishi ca tratament recunoscut împotriva cancerului, iar companiile farmaceutice din toată lumea adaugă Reishi în medicamentele antitumorale , precum MC-S. Datorită componentelor sale bioactive, Reishi poate în mod natural să ajute la prevenția sau ulterior, la lupta împotriva tumorilor cancerigene.

Un studiu clinic, efectuat pe 34 de pacienți care sufereau de forme avansate de cancer a demonstrat faptul că administrarea a 1800 mg de extract polizaharidic din Reishi, de 3 ori pe zi, timp de un an, a avut rezultate uimitoare. Pacienții au înregistrat o îmbunătățire vizibilă a funcției imunitare, dar și o creștere a celulelor ucigașe (natural killer- celule responsabile cu combaterea tumorilor în organism). Folosită preventiv, ciuperca Reishi poate stopa degenerarea celulelor și apariția tumorilor.

Cu ciuperca minune Reishi, îți protejezi sistemul imunitar și îl pregătești să lupte împotriva oricărui tip de afecțiune.

Reishi - ciuperca minune care prelungeste viata, acum si in Romania!

Când sistemul imunitar funcționează la parametrii optimi, poate elimina din organism orice virus sau infecție. Un sistem imunitar fortificat te ține la adăpost de vizitele la doctor și de apariția unor boli grave. Ciuperca Reishi are o gamă largă de beneficii pe care le aduce organismului uman. Pe lângă combaterea cu succes a unor afecțiuni grave, întărește sistemul imunitar, alungă anxietatea, este antialergic, regenerează ficatul și amână îmbătrânirea celulelor ADN. Ciuperca Reishi funcționează ca un stabilizator pentru toate sistemele organismului uman. În plus, fiind un produs natural, nu are efecte secundare și este non-toxic.

Ciuperca Reishi, cunoscută și ca “ciuperca nemuririi”, poate fi consumată sub formă de pudră extrafină sau capsule. Este recomandată o doză de 1-2 capsule pe zi, după masă. Este important de știut că ciuperca Reishi este destinată uzului medicinal și nu este un produs culinar. Prin urmare, trebuie tratat ca un supliment alimentar și nu utilizat pentru a înlocui o dietă sănătoasă.

Nu mai sta pe gânduri și începe să trăiești sănătos până la adânci bătrâneți cu ciuperca-minune Reishi !

La COSMO PHARM®, ne preocupă să-ți aducem sănătate din natură !

Articole recomandate

Se poate transmite coronavirusul prin respiratie? Se poate transmite coronavirusul prin respiratie?
Oamenii de stiinta incearca sa descopere daca coronavirusul se poate raspandi prin aerul respirat. Pana acum, s-a stabilit ca aerosolii pot transmite virusul.Rezultatele nu sunt definitive, insa in conditiile actuale nicio precautie nu e prea mult. Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca nu sunt
Am fost infectat cu coronavirus si nu am stiut? Este posibil? Am fost infectat cu coronavirus si nu am stiut? Este posibil?
Specialistii avertizeaza ca foarte multe persoane ar fi putut sa fi fost infectate cu noul coronavirus si sa nu fi stiu acest lucru, deoarece nu au fost diagnosticate oficial si nici nu au avut simptome severe sau foarte evidente. Simptomele coronavirusului variaza de la o persoana la alta. Mai
Un medicament antiparaziti omoara coronavirusul in 48 de ore Un medicament antiparaziti omoara coronavirusul in 48 de ore
Un medicament folosit pentru deparazitar omoara coronavirusul in 48 de ore, au descoperit cercetatorii australieni de la Universitatea Monash din Melbourne. Este vorba despre Ivermectina, pusa pe piata in 1975. Medicamentul folosit de australieni, avea pana nu demult un destin modest, fiind
Se poate lua coronavirus prin aer? Se poate lua coronavirus prin aer?
Se poate lua coronavirus prin aer? Este una dintre intrebarile pe care si le-au pus foarte multe persoane in ceea ce priveste modurile de transmitere ale noului  coronavirus . Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca acest virus nu se poate transmite prin aer. Noul coronavirus NU SE
Tusea seaca: remedii naturale Tusea seaca: remedii naturale
Tusea este o actiune reflexa comuna care apare atunci cand mucusul se scurge in caile respiratorii. Conform unui studiu din 2015 publicat in Lung India, tusea poate fi un semn de avertizare pentru mai multe boli respiratorii si non-respiratorii si este unul dintre cele mai frecvente motive pentru