Skip to article

Kama Sutra - 9 miscari ale barbatului

Kama Sutra - 9 miscari ale barbatului
Kama Sutra enumera noua categorii distincte de miscari sexuale masculine in timpul actului sexual.

Avansarea - Penisul se misca inainte si inapoi

Baterea Untului - Penisul este tinut cu mana, intors si miscat in cerc in interiorul vaginului.

Strapungerea - Vaginul este coborat si partea sa superioara este apoi lovita cu capul penisului

Frecarea - Este la fel ca strapungerea, dar merge pana in partea inferioara a vaginului

Impingerea - Penisul este retras la o oarecare distanta de vagin, si apoi adus inapoi pentru a intra cu forta. Aceasta miscare este cunoscuta sub numele de "impingere".

Impingerea mistretului - Numai o parte a vaginului este frecata de penis.

Sustinerea vrabiei - Penisul intrat adanc in vagin este miscat in sus si in jos in mod repetat, fara sa fie scos afara. Acest lucru se intampla in apropierea climaxului si trebuie sa fie o miscare jucausa.

Apasarea - penisul se afla in vagin si este impins mai adanc.

Comprimarea alternativa - Barbatul si femeia imping pe rand cu penisul si vaginul, fara nici o retragere. Acest lucru creeaza un climax rapid.

Kama Sutra - 9 miscari ale barbatului

Cand femeia preia rolul barbatului, ea poate realiza cele noua tipuri de miscari ale sale. Textele clasice afirma ca un barbat trebuie intotdeauna sa fie atent sa apese sau sa se concentreze asupra acelor parti ale corpului partenerei catre care se intoarce privirea acesteia. Barbatul trebuie sa invete din actiunile si sunetele scoase de femeie in timpul actului sexual, sa detecteze dispozitia ei si felul in care ii place sa fie savurata. Kama Sutra afirma ca, atunci cand femeia se simte bine in timp ce face dragoste, dorinta ei de apropiere a penisului si vaginului creste din ce in ce mai mult.

Textele Taoiste enumera si zece feluri diferite in care se poate misca femeia in timpul acuplarii. Acest tip de clasificare este util deoarece induca ordinea in care pasiunea se manifesta fizic. Textele tantrice acorda o mare importanta stadiilor excitarii sexuale, privindule ca "reflexii ale cosmologiei universale".

Una dintre indatoririle principale ale barbatului este sa invete sa se retina cat se poate de mult, amplificand in acelasi timp placerea partenerei. Dorintele femeii sunt mai reci si se trezesc mai incet decat cele ale barbatului - ea nu este usor de satisfacut printr-un singur act sexual. Excitarea sa mai lenta necesita o imbratisare prelungita si, daca I se refuza acest lucru, se simte deseori iritata. Incepand cu al doilea act sexual, pasiunile femeii sunt pe deplin trezite si aceasta atinge un orgasm complet. Atunci se poate spune ca este multumita. Lucrurile stau invers in cazul barbatului, care se apropie de primul act sexual plin de focul pasiunii, dar el se reduce in timpul celui de al doilea act, deseori acesta simtindu-se molesit si fara dorinta unui al treilea.

Partenerii trebuie sa constietizeze miscarile pe care le fac in timpul acuplarii si sa incerce sa se miste cat mai artistic posibil. Acest lucru ajuta la concentarea mintii si emotiilor, permitand canalizarea energiei si transformarea extazului in viziunea unitatii. Cand partenerii au in minte si pun in practica roluri sexuale multiple, pot ajunge constient la orgasm. Acesta este unul dintre secretele si obiectivele acuplarii tantrice.

Articole recomandate

Totul despre cum este femeia Varsator in pat Totul despre cum este femeia Varsator in pat
Un spirit independent si original, femeia Varsator manifesta aceleasi trasaturi si in pat. Este una dintre cele mai sexi native si cucereste prin faptul ca este lipsita de inhibitii. Adora sa satisfaca fanteziile iubitului si nu se da in laturi nici de la jocuri sexuale sau pozitii neconventionale.
Cu ce fel de probleme sexuale se confrunta cei care lucreaza prea mult Cu ce fel de probleme sexuale se confrunta cei care lucreaza prea mult
Numarul celor care lucreaza prea mult, in detrimentul vietii lor sexuale este in continua crestere. Fenomenul nu este limitat si este specific multor zone geografice. Site-ul Netdoctor.co.uk trateaza subiectul in detaliu si explica efectul numeroaselor ore petrecute la munca si cum se repercuteaza
13 idei ca sa arati super sexy 13 idei ca sa arati super sexy
Cu totii vrem sa impresionam pe acel cineva special din viata noastra. Si, in mod evident, punem accent pe aspectul nostru fizic, deoarece acesta iese in evidenta la prima vedere. Si e firesc sa fie asa, in fond, orice cadou arata de o mie de ori mai bine daca e ambalat corespunzator si-i punem si
Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca orice femeie dupa o partida de amor Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca orice femeie dupa o partida de amor
Femeile sunt foarte vulnerabile in fata infecțiilor vaginale, de aceea este foarte importanta igiena intima. Specialistii in ginecologie recomanda purtarea de lenjerie intima din bumbac, evitarea hainelor prea stramte, folosirea unor sapunuri cu PH neutru si evitarea dusurilor vaginale. 
5 schimbari majore care se intampla in corpul tau daca iti intrerupi viata sexuala o saptamana 5 schimbari majore care se intampla in corpul tau daca iti intrerupi viata sexuala o saptamana
Viata sexuala are un rol important in buna functionare a organismului. Potrivit unui studiu publicat in Medical Daily, chiar si cateva zile de abstineta sexuala pot duce la modificari majore ale organismului.  Iata care sunt cele mai ciudate schimbari care pot aparea daca iti intrerupi viata