Skip to article

A doua sansa in cuplu

A doua sansa in cuplu
Infidelitate? Rutina? Plictiseala?

Oricare ar fi fost motivele, ruptura s-a produs in cuplul vostru si fiecare ati apucat pe un alt drum.

Insa la un moment dat amintirile si dorul de celalalt apr. Invariabil. Si atunci te intrebi. Merita relatia o a doua sansa?

Care sunt conditiile in care-i mai poti acorda o a doua sansa relatiei tale si cand nu se recomanda sa faci asta?
Iata ce ne recomanda specialistii!

Acordarea celei de-a doua sanse inseamna ca esti genul familist?

Fara indoiala, iar asta nu e ceva rau! Dupa ce in ultimii zeci de ani s-au criticat relatiile durabile in numele cultului autenticitatii sentimentelor, se observa astazi ca societatea se intoarce spre cultul valorilor familiale. Acest lucru inseamna, bineinteles, o viata mult mai sanatoasa si mai linistita, dar si expunerea la crize conjugale pasagere, peste care se poate trece cu intelepciune.

Astfel, dupa ce cuplurile se separa in mod impulsiv, unele dintre ele realizeaza aspectul pretios al unei relatii durabile si fac eforturi autentice pentru ca cea de-a doua sansa sa fie de durata. Se pare ca in aceste vremuri tulburi, familia a devenit un refugiu, singurul reper care ramane stabil intr-o lume instabila si fluctuanta.

Profilul cuplurilor care-si mai acorda a doua sansa

Acestea sunt cupluri formate din parteneri care nu sunt aA€AzpradatoriaA€At, adica nu sunt mereu in cautarea unui raport cat mai bun aA€Azcalitate/pretaA€At, ci sunt doar in cautarea iubirii.

In general, aceste cupluri sunt formate din persoane care au mers pana la capatul dramei lor, care au consumat-o in totalitate in momentul rupturii, care si-au exprimat furia, au dezbatut ce era de dezbatut si sunt convinse ca o pot lua de la capat.

O noua sansa = o poveste noua?

In teorie, da, in realitate, lucrurile nu sunt insa la fel de simple. Cuplul trebuie sa munceasca pentru a nu cadea in aceleasi capcane ca prima data.

Motive gresite pentru acordarea celei de-a doua sanse

Reinnodarea unei relatii nu trebuie sa se faca din nostalgie sau din solitudine. Exista insa si motive bune de impacare, cum sunt interesele comune. In ceea ce priveste chestiunea copiilor, ei reprezinta un motiv bun anti-despartire.

Este evident insa ca daca unul dintre parteneri nu-l mai suporta pe celalalt, acordarea cele de-a doua sanse doar pentru copii nu mai este o idee buna, caci copiii percep non-autenticitatea sentimentelor si nefericirea parintilor.

Articole recomandate

Totul despre cum este femeia Varsator in pat Totul despre cum este femeia Varsator in pat
Un spirit independent si original, femeia Varsator manifesta aceleasi trasaturi si in pat. Este una dintre cele mai sexi native si cucereste prin faptul ca este lipsita de inhibitii. Adora sa satisfaca fanteziile iubitului si nu se da in laturi nici de la jocuri sexuale sau pozitii neconventionale.
Cu ce fel de probleme sexuale se confrunta cei care lucreaza prea mult Cu ce fel de probleme sexuale se confrunta cei care lucreaza prea mult
Numarul celor care lucreaza prea mult, in detrimentul vietii lor sexuale este in continua crestere. Fenomenul nu este limitat si este specific multor zone geografice. Site-ul Netdoctor.co.uk trateaza subiectul in detaliu si explica efectul numeroaselor ore petrecute la munca si cum se repercuteaza
13 idei ca sa arati super sexy 13 idei ca sa arati super sexy
Cu totii vrem sa impresionam pe acel cineva special din viata noastra. Si, in mod evident, punem accent pe aspectul nostru fizic, deoarece acesta iese in evidenta la prima vedere. Si e firesc sa fie asa, in fond, orice cadou arata de o mie de ori mai bine daca e ambalat corespunzator si-i punem si
Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca orice femeie dupa o partida de amor Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca orice femeie dupa o partida de amor
Femeile sunt foarte vulnerabile in fata infecțiilor vaginale, de aceea este foarte importanta igiena intima. Specialistii in ginecologie recomanda purtarea de lenjerie intima din bumbac, evitarea hainelor prea stramte, folosirea unor sapunuri cu PH neutru si evitarea dusurilor vaginale. 
5 schimbari majore care se intampla in corpul tau daca iti intrerupi viata sexuala o saptamana 5 schimbari majore care se intampla in corpul tau daca iti intrerupi viata sexuala o saptamana
Viata sexuala are un rol important in buna functionare a organismului. Potrivit unui studiu publicat in Medical Daily, chiar si cateva zile de abstineta sexuala pot duce la modificari majore ale organismului.  Iata care sunt cele mai ciudate schimbari care pot aparea daca iti intrerupi viata