Skip to article

Care este durata ideala a unei partide de sex?

Care este durata ideala a unei partide de sex?
Durata ideala a relatiilor sexuale este probabil mai scurta decat crezi! Desi majoritatea oamenilor viseaza astazi la maratoane sexuale, studiile arata ca e nevoie de foarte putin timp pentru ca sexul sa fie satisfacator.

Datele despre durata ideala a relatiilor sexuale (perioada de timp de la inceputul penetrarii pana la ejaculare) au fost separate in diferite grupuri de intervale si clasificate ca fiind "prea scurt", "prea lung", "adecvat" si "dezirabil". Studiile au relevat ca sexul cu durata de 1-2 minute este prea scurt, in timp ce acela care dureaza intre 10 si 30 minute este prea lung.

Potrivit cercetatorilor, timpul adecvat pentru sex cu penetrare este de 3-7 minute, iar cea mai dezirabila durata de sex este de 7-13 minute.

Cu toate acestea, multe femei si multi barbati se agata de fanteziile despre sexul de durata. Unul dintre cercetatori subliniaza procentul ridicat de barbati si femei care cred ca durata partidelor de sex ar trebui sa fie de 30 minute sau mai mult.

Potrivit unuia dintre cercetatori, pe numele sau Eric Corty, aceste descoperiri reflecta in primul rand ca participantii la studiu sunt nemultumiti si dezamagiti de viata lor sexuala.

"Cu acest studiu vrem sa eliminam stereotipul sexului de durata si sa incurajam oamenii cu niste date reale in ceea ce priveste timpul acceptabil dedicat raporturilor sexuale, pentru a preveni astfel frustrarile", spune Corty.

Cercetatorul vrea sa-i asigure pe aceia care sunt preocupati de durata partidelor de amor:

"Aceste date te vor ajuta sa scapi de griji si vor reduce tulburarile psihologice ce pot avea un impact considerabil asupra duratei raportului sexual".

Autor: Nuage

Articole recomandate

Totul despre cum este femeia Varsator in pat Totul despre cum este femeia Varsator in pat
Un spirit independent si original, femeia Varsator manifesta aceleasi trasaturi si in pat. Este una dintre cele mai sexi native si cucereste prin faptul ca este lipsita de inhibitii. Adora sa satisfaca fanteziile iubitului si nu se da in laturi nici de la jocuri sexuale sau pozitii neconventionale.
Cu ce fel de probleme sexuale se confrunta cei care lucreaza prea mult Cu ce fel de probleme sexuale se confrunta cei care lucreaza prea mult
Numarul celor care lucreaza prea mult, in detrimentul vietii lor sexuale este in continua crestere. Fenomenul nu este limitat si este specific multor zone geografice. Site-ul Netdoctor.co.uk trateaza subiectul in detaliu si explica efectul numeroaselor ore petrecute la munca si cum se repercuteaza
13 idei ca sa arati super sexy 13 idei ca sa arati super sexy
Cu totii vrem sa impresionam pe acel cineva special din viata noastra. Si, in mod evident, punem accent pe aspectul nostru fizic, deoarece acesta iese in evidenta la prima vedere. Si e firesc sa fie asa, in fond, orice cadou arata de o mie de ori mai bine daca e ambalat corespunzator si-i punem si
Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca orice femeie dupa o partida de amor Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca orice femeie dupa o partida de amor
Femeile sunt foarte vulnerabile in fata infecțiilor vaginale, de aceea este foarte importanta igiena intima. Specialistii in ginecologie recomanda purtarea de lenjerie intima din bumbac, evitarea hainelor prea stramte, folosirea unor sapunuri cu PH neutru si evitarea dusurilor vaginale. 
5 schimbari majore care se intampla in corpul tau daca iti intrerupi viata sexuala o saptamana 5 schimbari majore care se intampla in corpul tau daca iti intrerupi viata sexuala o saptamana
Viata sexuala are un rol important in buna functionare a organismului. Potrivit unui studiu publicat in Medical Daily, chiar si cateva zile de abstineta sexuala pot duce la modificari majore ale organismului.  Iata care sunt cele mai ciudate schimbari care pot aparea daca iti intrerupi viata