Skip to article

Ce este vocabularul erotic si de ce ai nevoie de el intr-o relatie

Ce este vocabularul erotic si de ce ai nevoie de el intr-o relatie Vocabularul erotic
Vorbitul "murdar" face parte din arsenalul oricarei femei care stie cum sa-si condimenteze viata sexuala cu ajutorul cuvintelor. Folosite la timpul potrivit, acestea au darul sa va sporeasca libidoul si sa va aduca cat mai aproape de culmile orgasmului.

Iata ce este vocabularul erotic si de ce ai nevoie de el intr-o relatie.

Ce este, de fapt, vocabularul erotic

Starea de excitare nu se obtine numai cu ajutorul atingerilor fizice, potrivit expertilor. Cuvintele, propozitiile sexy, soaptele, gemetele si tipetele unuia dintre parteneri declanseaza o reactie neurochimica a celuilalt, reusind astfel sa-l stimuleze.

Definitia vocabularului erotic sau a vorbitului "murdar" (dirty talk) clasifica aceasta practica ca fiind un joc sexual ce se foloseste de cuvinte grafice pentru a creste placerea sexuala a celui care il practica si a partenerului sau inainte si in timpul contactului sexual direct. In timpul folosirii vocabularului erotic sunt stimulate cele trei simturi majore ale partenerului: auzul, vederea si simtul.

Cuvintele murdare trebuie rostite in anumite momente ale preludiului si, foarte important, trebuie sa fie la alegerea celui sau celei care le rosteste. Acest tip de vocabular include un limbaj soft si unul hard. Pot fi porunci sexuale, descrieri erotice, cuvinte sau injuraturi depinde de fanteziile fiecaruia. Pentru un efect maxim asupra pshihicului partenerului, aceste cuvinte trebuie sa fie condimentate cu gemete si cu o respiratie pe masura, plus o voce sexy.

Unde vorbesti "murdar"

In functie de locul in care va aflati si de momentul zilei, vocabularul erotic poate fi folosit in mai multe feluri. Astfel, daca sunteti in intimitatea caminului conjugal, puteti sa dati frau liber imaginatiei si sa folositi cuvintele si gemetele care va excita cel mai mult.

Daca insa sunteti intr-un loc public, vocabularul erotic va fi mai soft, fiind folosit intr-un mod menit sa sporeasca tensiunea sexuala dintre voi doi. In acest sens, sunt potrivite soaptele si frazele de genul: "Ce sexy esti in pozitia asta. Abia astept sa ajungem acasa si sa ne facem de cap!".

De ce ai nevoie de vocabularul erotic in dormitor

Sporeste increderea dintre voi doi

Vorbitul "murdar" va ajuta sa sporiti increderea, atat cea individuala, cat si aceea dintre voi doi, in calitate de cuplu. De exemplu, iubitul tau se va folosi de cuvintele pe care tu le rostesti pentru a sti cat de bine s-a descurcat in pat.

Va aduce satisfactie

Odata ce ati capatat incredere in sexualitatea voastra, nivelul de satifactie capata noi proportii. Astfel, momentele voastre intime vor fi cu mult mai bune si mai pline de energie.

Va sporeste creativitatea

Un alt avantaj al vocabulariului erotic in relatie este ca va ajuta sa va dezvoltati imaginatia in momentele intime. Astfel, veti reusi sa fiti mai creativi si sa scapati de inhibitii, ceea ce inseamna ca viata voastra amoroasa va fi cu mult mai buna.

Va intareste relatia

In final, relatia voastra va fi cea care va avea de castigat de pe urma tuturor beneficiilor oferite de vocabularul erotic. Comunicarea va fi cu mult imbunatatita si va veti cunoaste reciproc dorintele si nevoile mult mai bine.

Articole recomandate

De ce si cum sa-i vorbesti in pat De ce si cum sa-i vorbesti in pat
Deoarece partidele cele mai bune de sex imbina toate simturile, nu ignora auzul partenerului. Totusi, gemetele nu sunt mereu suficiente.Afla de ce si cum sa-i vorbesti in pat.Partenerul tau se va excita rapid atunci cand ii vei sopti cuvinte sexi la ureche. Retine: cuvintele sunt importante atat in
Horoscopul seductiei: cum sa ii vorbesti ca sa il cuceresti din prima Horoscopul seductiei: cum sa ii vorbesti ca sa il cuceresti din prima
O cincime de secunda. Atat dureaza momentul in care oamenii se indragostesc la prima vedere, nu doar privind un potential partener, ci si adresandu-i primele cuvinte. Calea spre inima unui barbat poate fi pecetluita si de o replica potrivita. Arunca un ochi in horoscopul seductiei si afla cum sa ii
Invata sa vorbesti "murdar" in pat. Va deveni dependent de tine! Invata sa vorbesti "murdar" in pat. Va deveni dependent de tine!
Foarte multe femei stiu ca puterea cuvintelor este una magica, mai ales intr-o relatie. Daca le alegi pe cele potrivite si le folosesti atunci cand trebuie, poti obtine tot ce doresti. Dar stiai ca sunt anumite cuvinte pe care daca le rostesti in pat, te transformi intr-o adevarata zeita a