Skip to article

Fanteziile cu necunoscuti

Fanteziile cu necunoscuti
Mai mult ca sigur ca si tu ai avut cel putin odata o fantezie sexuala in legatura cu un alt barbat decat partenerul tau, un barbat pe care l-ai vazut cateva minute intr-un anumit loc si care ti-a rascolit instantaneu hormonii.

De ce se intampla acest lucru, cand esti gata sa pui in aplicare acele fantezii si cand trebuie ele sa ramana doar fantezii? Taramul fanteziilor sexuale nu are reguli si limite, astfel ca le putem controla dupa bunul plac.

De ce sunt excitanti necunoscutii?
Fanteziile cu o persoana complet necunoscuta sunt incitante datorita imensei incarcaturi erotice investita si lipsei inhibitiilor de orice fel. Cum nu exista limite, consecinte sociale sau sentiment de culpabilitate, fanteziile sunt un bun prilej pentru a experimenta lucruri pe care in realitate nu am indrazi de multe ori sa le facem. Deasemenea, indiferent ce ar presupune respectiva fentezie, orice remuscare, rusine sau sentiment de vinovatie dispare atunci cand este vorba de un complet necunoscut.

In general, cand o femeie are o fantezie, aceasta tinde a fi cu o persoana cunoscuta doar din vedere si mai mult, tinde catre sex pasiv sau chiar masochist. In fanteziile femeilor, ele foarte rar initiaza sexul sau isi domina partenerul. Statistic vorbind, fantezii sexuale cu necunoscuti au doua din fiecare 5 femei si numai unul din fiecare 5 barbati.

Fanteziile cu necunoscuti
Ce fantezii excita cel mai tare?
In urma unui studiu efectuat pe un anumit numar de femei, s-a constatat ca mare parte dintre ele considera stimulant a-si imagina un barbat masturbandu-se apoi urmand relatia heterosexuala cu acesta. Studiile arata ca, in ordinea frecventei fanteziilor, primul loc este ocupat de relatiile heterosexuale tinzand insa catre masochism, apoi in grup (2 barbati si o femeie) in care insa nu apar relatii homosexuale si rar, in grup mai mare. Desi fanteziile masochiste ale femeilor sunt numeroase, in viata reala ele nu isi doresc asta decat rareori, si la proportii mult mai mici.

Riscurile de a trece la fapte
Desi in fantezii nu exista limite sau bariere, in viata reala, a intretine relatii sexuale cu un necunoscut presupune un mare numar de riscuri. Acest strain poate fi un psihopat, poate avea boli transmisibile pe cale sexuala sau poate incalca limitele stabilite anterior.

Prin gradul mare de riscuri la care te-ai putea expune, punerea in practica a unei fantezii cu un barbat necunoscut este contraindicata. Cu toate acestea, exista femei care nu se dau inlaturi de la relatii ocazionale, insa in aceste cazuri prudenta trebuie sa atinga cote maxime si deasemena si instinctul de a deosebi un om normal de un posibil psihopat trebuie pus in functiune.

Articole recomandate

Totul despre cum este femeia Varsator in pat Totul despre cum este femeia Varsator in pat
Un spirit independent si original, femeia Varsator manifesta aceleasi trasaturi si in pat. Este una dintre cele mai sexi native si cucereste prin faptul ca este lipsita de inhibitii. Adora sa satisfaca fanteziile iubitului si nu se da in laturi nici de la jocuri sexuale sau pozitii neconventionale.
Cu ce fel de probleme sexuale se confrunta cei care lucreaza prea mult Cu ce fel de probleme sexuale se confrunta cei care lucreaza prea mult
Numarul celor care lucreaza prea mult, in detrimentul vietii lor sexuale este in continua crestere. Fenomenul nu este limitat si este specific multor zone geografice. Site-ul Netdoctor.co.uk trateaza subiectul in detaliu si explica efectul numeroaselor ore petrecute la munca si cum se repercuteaza
13 idei ca sa arati super sexy 13 idei ca sa arati super sexy
Cu totii vrem sa impresionam pe acel cineva special din viata noastra. Si, in mod evident, punem accent pe aspectul nostru fizic, deoarece acesta iese in evidenta la prima vedere. Si e firesc sa fie asa, in fond, orice cadou arata de o mie de ori mai bine daca e ambalat corespunzator si-i punem si
Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca orice femeie dupa o partida de amor Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca orice femeie dupa o partida de amor
Femeile sunt foarte vulnerabile in fata infecțiilor vaginale, de aceea este foarte importanta igiena intima. Specialistii in ginecologie recomanda purtarea de lenjerie intima din bumbac, evitarea hainelor prea stramte, folosirea unor sapunuri cu PH neutru si evitarea dusurilor vaginale. 
5 schimbari majore care se intampla in corpul tau daca iti intrerupi viata sexuala o saptamana 5 schimbari majore care se intampla in corpul tau daca iti intrerupi viata sexuala o saptamana
Viata sexuala are un rol important in buna functionare a organismului. Potrivit unui studiu publicat in Medical Daily, chiar si cateva zile de abstineta sexuala pot duce la modificari majore ale organismului.  Iata care sunt cele mai ciudate schimbari care pot aparea daca iti intrerupi viata