Skip to article

Nigella Lawson si Charles Saatchi, divort in 70 de secunde!

Nigella Lawson si Charles Saatchi, divort in 70 de secunde! Nigella Lawson si Charles Saatchi
La doar cateva saptamani dupa ce omul de afaceri si colectionarul de arta Charles Saatchi a fost surprins strangand-o de gat pe sotia sa, Nigella Lawson, intr-un celebru restaurant din Londra, s-a pronuntat si divortul.

Ieri, in doar 70 de secunde, Nigella (53 de ani),gazda mai multor emisiuni culinare difuzate si in Romania, a obtinut divortul de sotul ei Charles Saatchi (70 de ani) pe motiv de agresiune.

Femei agresate: 7 povesti adevarate, cu personaje cunoscute

Nu am agresat-o, a fost mai mult in joaca. Pozele arata prea dramatic, nu s-a intamplat nimic. Nigella plangea pentru ca noua nu ne place sa ne certam, nu pentru ca i-as fi facut rau. declara barbatul in luna iunie, dupa incidentul surprins de fotografi, dand astfel curs unor dezbateri despre violenta conjugala in randul celor bogati.

Nigella agresata

Nigella agresata de Saatchi

In mod paradoxal, Saatchi a fost profund nemultumit de faptul ca sotia sa nu a reactionat public dupa gestul lui socant.

Sunt dezamagit ca a fost sfatuita sa nu comenteze public, sa nu explice faptul ca urasc violenta de orice fel adresata femeilor si ca nu am abuzat-o niciodata fizic in vreun fel.

Nigella Lawson si Charles Saatchi sunt casatoriti de 10 ani, au o avere de 128 de milioane de lire sterline iar problemele lor conjugale sunt vechi. Vecinii lor au declarat pentru Daily Mail ca i-au vazut de mai multe ori certandu-se in public.

Divortul final urmeaza sa se pronunte in sase saptamani.

Articole recomandate

Gabriela Cristea recunoaste ca a fost inselata si agresata: 'A existat un moment de violenta' Gabriela Cristea recunoaste ca a fost inselata si agresata: 'A existat un moment de violenta'
Gabriela Cristea, aflata de saptamani bune in scandal cu sotul ei Marcel Toader, a decis sa rupa tacerea.Aseara, la Wowbiz, fosta prezentatoare TV a recunoscut ceea ce multi banuiau: Marcel Toader a inselat-o si mai mult decat atat a existat si un moment recent de agresiune fizica din parte
Femei agresate: 7 povesti adevarate, cu personaje cunoscute Femei agresate: 7 povesti adevarate, cu personaje cunoscute
In Romania, conceptia ca 'bataia e rupta din rai' si ca femeia este proprietatea barbatului este si astazi la putere si se manifesta indiferent de clasa sociala sau celebritate. Oricat de scoliti, celebri sau bogati ar fi, 'domnii' care le agreseaza pe femei, indiferent cu ce pretext, sunt demni de
Adriana Bahmuteanu agresata de sot: "Am mancat bataie, asta e situatia" Adriana Bahmuteanu agresata de sot: "Am mancat bataie, asta e situatia"
Adriana Bahmuteanu simpatizeaza cu drama cantaretei Alexandra Stan, intelegand foarte bine prin ce trece. Sotia lui Prigoana a dezvaluit ca si ea a luat bataie de la fostul sot, motiv pentru care l-a si parasit.Adriana Bahmuteanu s-a castorit inca de tanara. Ea credea ca va imbatrani alaturi de cel