Skip to article

Ilie Nastase ii declara razboi lui Robert Turcescu: 'Si asa ii pupa-n fund pe unii'

Ilie Nastase ii declara razboi lui Robert Turcescu: 'Si asa ii pupa-n fund pe unii' Ilie Nastase si Robert Turcescu
Ilie Nastase a reactionat dur dupa ce Robert Turcescu a postat zilele trecute un comentariu agresiv la adresa Nadiei Comaneci.

Socat de vorbele pe care Turcescu i le adreseaza Nadiei, fostul tenismen ii declara razboi lui Robert Turcescu:

Nu-mi vine sa cred ca a putut spune asa ceva. Acest baiat a fost si angajatul meu la postul de radio si l-am crezut cu capul pe umeri. Dar vad ca m-am inselat. Acest domn ar trebui sa-si vada de emisiunile lui si sa o lase in pace pe Nadia. Ce treaba are el ca face Nadia reclama? Lumea poate sa nu consume acel produs daca vrea. Dar nu inteleg ce-l intereseaza pe el. Deocamdata Robert Turcescu ar trebui sa nu mai fie atat de pdl-ist. Ca si asa ii pupa-n fund pe unii. Eu pentru Nadia, pentru numele ei, as fi in stare sa merg pana-n panzele albe. Il avertizez pe domnul Turcescu ca daca nu se potoleste va avea razboi cu mine. E foarte urat si descalificant ce a spus.

Cu un limbaj nepotrivit, jurnalistul o acuzase pe Nadia ca pentru bani a ajuns sa faca reclama unui produs nepotrivit alaturi de baietelul ei:
Nadia Comaneci poate sa-si bage-n fund reclama ei la margarina? Vai mama ei de cersetoare, ce-a ajuns... I-as da numai zece... suturi in fund! O nemernica, vinde otrava pe arginti!

Articole recomandate

Nadia Comaneci, atacata pentru reclama la margarina. Cine si de ce o acuza pe marea campioana! Nadia Comaneci, atacata pentru reclama la margarina. Cine si de ce o acuza pe marea campioana!
Nu cu mult timp in urma izbucnea in presa un imens scandal legat de tigaile minune si faptul ca reclamele cu Bahmu transmit un mesaj nerealist, iar afirmatiile din spot nu pot fi dovedite. Spotul a fost interzis de CNA!Acum un alt razboi se duce in paginile ziarelor, pe bloguri, dar si pe Facebook