Skip to article

Florile, un cadou mereu la moda

Florile, un cadou mereu la moda
Gusturile in materie de cadouri se schimba periodic, in functie de trenduri, insă florile în sine, cu tijele lor subțiri, petalele fine și mirosul proaspăt și natural, au reușit să rămână la modă.

Chiar dacă suntem pasionați mai nou de gadgeturi și de alte obiecte, precum bijuteriile sau mașinile, simpaticele flori au un loc special în inima și în viața noastră.

Nu cred că există persoană care să nu iubeasca florile. Toți ne-am apropiat de o floare pentru a-i inspira parfumul delicat sau puternic. Atunci când vedem o floare, primul impuls este să ne apropiem de ea pentru a o mirosi. La fel se întâmplă și în ritualul de curtare dintre bărbați și femei. Cu cât interesul este mai mare, cu atât de apropiem mai mult pentru a ne adulmeca reciproc.

Să presupunem că urmează ziua de naștere a unei persoane iubite, fie ea mamă, soție, fiică sau prietenă. Putem merge la sigur oferindu-i un obiect pe care și-l dorea de mult timp. Sau îi putem arăta respectul nostru și afecțiunea deosebită alegând de la floraria Bloomeria un buchet de flori in cutie.

Dacă ești în căutare de buchete de flori pentru zi de nastere, tastează bloomeria.ro și alege un buchet de flori special conceput pentru cei care își sărbătoresc ziua de naștere.

Serviciul de livrare la domiciliu sau la birou un buchet de flori nu este doar modern, ci și util. Poate suntem plecați din localitate sau doar extrem de ocupați în ziua respectivă, însă un singur click poate aduce un zâmbet pe chipul persoanei dragi nouă.

Trebuie doar să alegem buchetul potrivit, apoi să stabilim ziua, intervalul orar și adresa livrării, iar Bloomeria se va ocupa de toate detaliile, inclusiv de livrarea buchetului prin curieri proprii. În București și Ilfov, livrarea va dura maxim 3 ore, iar în București livrarea este gratuită.

Este poate cea mai simplă și elegantă variantă de a oferi un cadou de zi de naștere oricărei persoane, care să aibă și o semnificație intrinsecă, nu doar valoare financiară și materială.

Se spune că persoanele cu ochi deschiși la culoare (albaștri, verzi) percep mai bine culorile deschise și că persoanele cu ochi închiși la culoare percep mai acurat culorile închise. Cei cu ochii căprui percep cel mai corect nuanțele cromatice. Ar trebui să ținem cont de această informație și să oferim florile luând în considerare și acest aspect atunci când alegem să le oferim unei persoane dragi.

Spre deosebire de un cadou oarecare, florile, fie că sunt prezentate în cutii, criogenate, ansamblate în buchete ori plantate în ghivece, produc o impresie estetică deosebită. Dacă am oferi și flori alături de un oarecare alt cadou de ziua de naștere a persoanei dragi nouă, am transforma un gest de curtoazie într-un gest de prietenie și respect sincer.

Florile, un cadou mereu la moda

Chiar dacă florile trec, sentimentele și amintirile rămân, tocmai pentru că sunt mijlocite de flori, ființe însuflețite cu o bogată simbolistică, amintirea unor flori superbe va rămâne mult timp vie și proaspătă.

Frumusețea este imposibilă fără flori, acești ambasadori ai frumuseții naturale infinite, care poate conecta două persoane așa cum niciun obiect material nu o poate face.

Buchetele de flori create de catre Bloomeria nu ne vorbesc doar despre frumusețea inegalabilă a florilor atent selectionate de catre floriști pasionați, ci și despre un stil de viață în care delicatețea și rafinamentul joacă un rol mereu la modă.

Profita de oferta generoasa de peste 5000 de buchete de flori pentru a alege sa daruiesti iubire astazi femeii importante din viata ta.

Articole recomandate

Dupa cat timp se formeaza anticorpii dupa imunizarea anti-Covid Dupa cat timp se formeaza anticorpii dupa imunizarea anti-Covid
​Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid in Romania, a explicat cum se formeaza anticorpii dupa vaccinarea anti-Covid. De asemenea, el a dezvaluit si cat timp dureaza imunizarea.  „Avem date deja la circa şase luni (...) ceea ce ne estimează
Vaccinul AstraZeneca va fi administrat si persoanelor peste 55 de ani Vaccinul AstraZeneca va fi administrat si persoanelor peste 55 de ani
Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva coronavirusului, a annuntat ca vaccinul AstraZeneca va fi administrat si persoanelor cu varsta peste 55 de ani!  Acesta a solicitat cresterea pragului de vaccinare pana la varsta de 65 de ani. ”Pot spune
Beatrice Rancea, cercetata intr-un dosar de frauda Beatrice Rancea, cercetata intr-un dosar de frauda
Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale Romane din Iasi, este principalul suspect intr-un dosar de frauda.  Actiunea vine dupa un raport al Curtii de Conturi care releva numeroase nereguli de care s-ar face vinovata Beatrice Rancea, managerul instuitutiei. Pe numele acesteia exista mai
Persoanele care sufera de aceasta afectiune sunt de 9 ori mai predispuse la deces in cazul infectiei cu coronavirus Persoanele care sufera de aceasta afectiune sunt de 9 ori mai predispuse la deces in cazul infectiei cu coronavirus
Afectiunile gingivale sunt si ele foarte periculoase in cazul unei infectii cu coronavirus!  Persoanele care sufera de boli ale gingiilor sunt de 9 ori mai predispuse la deces in cazul unei infectii cu coronavirus, arata cel mai recent studiu publicat in Journal of Clinical Periodontology.
Cand va incepe etapa a treia de vaccinare anti-COVID, pentru intreaga populatie Cand va incepe etapa a treia de vaccinare anti-COVID, pentru intreaga populatie
Medicul Valeriu Gheorghita a anuntat ca incepand cu 15 martie pe plaforma de vaccinare anti-Covid va fi disponibila o lista de asteptare, iar programarea efectivă la vaccin se va face direct din listă, a declarat duminică seară coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu