Skip to article

In ce tari se afla cele mai sexy femei din lume

In ce tari se afla cele mai sexy femei din lume Cele mai sexy femei din lume.
Parerile sunt impartite cand vine vorba de tarile cu cele mai sexy reprezentante ale sexului frumos.

Multi sustin ca femeile din tarile nordice au un farmec de necontestat, pe cand altii se topesc dupa voluptoasele femei din America de Sud.

Iata insa ca totul este oficial acum, deoarece portalul specializat in calatorii si turism Miss Travel.com a dat publicitatii un top inedit, care cuprinde cele mai sexy femei din lume, dar si cei mai atragatori barbati.

Alcatuit pe baza voturilor a 44.000 de utilizatori majori de ambele sexe, din SUA, faimosul top situeaza cele mai sexy femei din lume in Columbia, tara de bastina a doua dintre cele mai frumoase femei din showbizul actual, Sofia Vergara si Shakira.

"Top 10, cele mai sexy femei din lume" include de asemenea femeile din Brazilia, SUA, Spania, Rusia, Olanda, Franta, Bulgaria, Suedia si Italia.

In categoria domnilor pe primul loc votantii i-au indicat pe britanici, urmati indeaproape de irlandezi, brazilieni, suedezi, americani, spanioli, scotieni, francezi, greci si portoricani.

Desi tara noastra este faimoasa pentru femeile-i superbe, Romania nu se regaseste in acest top. Ce parere aveti?

Alte articole despre
femei sexy top

Articole recomandate

FOTO: Shakira, sexy la doar 3 luni dupa ce a nascut FOTO: Shakira, sexy la doar 3 luni dupa ce a nascut
Ai putea zice ca Shakira a nascut acum 3 luni?Uitandu-ne la fotografiile recente cu ea, nu ne-am putea da seama de acest lucru. Cantareata a aparut imbracata intr-o tinuta neagra la lansarea parfumului ei 'S by Shakira' din Paris. Shakira a defilat pe covorul rosu al magazinului Sephora de pe