Skip to article

Atentie la ce visezi la noapte! Super-Luna prevesteste lucruri rele

Atentie la ce visezi la noapte! Super-Luna prevesteste lucruri rele
Pasionatii de astronomie din toata lumea sunt cu ochii pe cer in aceasta seara pentru a admira cea mai mare si mai stralucitoare Luna plina din acest an. Fenomenul astronomic vine insotit si de o serie de superstitii printre care cea legata de visele din aceasta noapte, considerate premonitorii.

Super Luna plina din data de 29 august 2015 ne pregateste o furtuna emotionala de proportii: intuitii, telepatie, calatorii imaginare, sentimente de comuniune cu Universul, scrie garbo.ro.

Specialistii sustin ca trebuie sa fim atenti la visele din aceasta noapte, care pot prevesti lucruri rele sau pot contine mesaje criptate cu intelepciune divina.. Se crede si ca super Luna anunta o catastrofa sau o serie de calamitati.

Super-Lunile sunt mult mai puternice decat cele obisnuite, datorita apropierii de Pamant, iar cea din aceasta seara ne va face sa simtim realizarile noastre la un nivel greu.

Foto: integralyogapractice.com

Articole recomandate

Traditii si superstitii de Sanziene! Ce trebuie sa faci ca sa visezi ursitul Traditii si superstitii de Sanziene! Ce trebuie sa faci ca sa visezi ursitul
Pe 24 se celebreaza in fiecare an Sanzienele. Se spune ca aceasta este o noapte magica, in care portile cerului se deschid, iar lumea de dincolo vine in contact cu lumea pamanteana.

Potrivit tradiei, in aceasta noapte fetele nemaritate isi viseaza ursitul. Aceasta sarbatoare se
Sfanta Maria Mare: Traditii si superstitii. Ce trebuie sa faci ca sa ai noroc si sanatate! Sfanta Maria Mare: Traditii si superstitii. Ce trebuie sa faci ca sa ai noroc si sanatate!
Pe 15 august se celebreaza Sfanta Maria Mare, ocrotitoarea familiei, si a nasterii pruncilor sanatosi. Aceasta mare sarbatoare aduce cu ea si o serie de obiceiuri si traditii pe care trebuie sa le stii si sa le respecti daca vrei sa ai parte de bunastarea si fericire. Icoanele se
Traditii si superstitii de Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul. Ce nu ai voie sa faci! Traditii si superstitii de Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul. Ce nu ai voie sa faci!
Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul este celebrata in fiecare ani, pe 29 august, prin post. Conform calendarului bisericesc aceasta este ultima mare sarbatoare din an. Incepand cu 1 septembrie incepe un nou an bisericesc. Potrivit legendei, Ioan Botezatorul a fost