Skip to article

Concluziile legistilor in cazul mortii nepoatei lui Dumitru Prunariu. Arina, ucisa de un germen extrem de agresiv

Concluziile legistilor in cazul mortii nepoatei lui Dumitru Prunariu. Arina, ucisa de un germen extrem de agresiv
Cosmonautul Dumitru Prunariu trece prin momente cumplite, dupa ce nepoata sa de 11 ani s-a stins din viata fulgerator din cauza une germen extrem de agresiv.

Moartea micutei a fost fulgeratoare. Ea s-a stins din viata in cateva ore, la spitalul Matei Bals, dupa ce medicii au incercat sa o resusciteze timp de o ora.

Rezultatele autopsiei au aratat concluzii socante. Arina a fost ucisa de un germen foarte rar al meningitei.

"La autopsie s-a evidentiat faptul ca decesul fetitei a fost cauzat de meningococemie, altfel spus, sindromul water house. E o complicatie a meningitei in care germenul, meningococul, se raspandeste foarte rapid in tot organismul. E o infectie cu un germen foarte puternic, foarte agresiv, dar si foarte rar. Este o forma rara a meningitei care poate fi luata din aer. Analizele de laborator vor da cu siguranta rezultatele autopsiei care, in acest moment, au confirmat diagnosticul pus in spital", au dezvaluit surse medicale pentru libertatea.

Arina a fost inmormantata, ieri, la Cimitirul Ghencea Militar. La terminarea funeraliilor, cu sufletul sfasiat de durere, Dumitru Prunariu nu a putut sa scoata nici un cuvant, iar sotia sa a fost cea care i-a mascat lacrimile cu mainile.

Pentru ca initial Arina a fost diagnosticata gresit cu enterocolita de medicul de pe ambulanta, familia lui Dumitru Prunariu vrea ca acesta sa raspunda pentru fapta sa.

"Nu a fost timp si nici momentul sa se discute de un proces, dar toti vor sa stie cum s-a intamplat tragedia, aproape nemaiintalnita", a declarat un prieten al cosmonautului.

Articole recomandate

Dumitru Prunariu, in doliu. Nepotica lui de numai 11 ani a murit! Dumitru Prunariu, in doliu. Nepotica lui de numai 11 ani a murit!
Dumitru Prunariu, primul roman care a ajuns in spatiu, traieste o adevarata drama. In aceasta dimineata, acesta a aflat tragica veste ca nepotica sa, de doar 11 ani s-a stins din viata. Cosmonautul a scris pe Facebook ca nepotica lui, Arina, a decedat. Micuta avea 11 ani si se
Adevarul despre moartea nepoatei lui Dumitru Prunariu. Cum s-a intamplat tragedia! Adevarul despre moartea nepoatei lui Dumitru Prunariu. Cum s-a intamplat tragedia!
Dumitru Prunariu, primul roman care a ajuns in spatiu, traieste o tragedie fara margini. Nepoata sa de numai 11 ani a murit, din cauza unei meningite fulgeratoare. "Nepotica noastra Arina s-a facut ingeras. O meningita fulminanta ne-a rapit-o. In cateva ore a fost la cer. Nu
Clipele dramatice prin care a trecut nepoata lui Dumitru Prunariu inainte sa se stinga din viata. Arina este condusa astazi pe ultimul drum! Clipele dramatice prin care a trecut nepoata lui Dumitru Prunariu inainte sa se stinga din viata. Arina este condusa astazi pe ultimul drum!
Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta dupa moartea nepoatei celebrului cosmonaut Dumitru Prunariu. Se pare ca primul medic care a consultat-o pe Arina a pus un diagnostic gresit, enterocolita si nici nu a cerut transportarea fetitei la spital, pentru analize amanutite. Acesta i-ar fi