Skip to article

Gaseste cel mai avantajos credit cu ajutorul platformelor de comparare

Gaseste cel mai avantajos credit cu ajutorul platformelor de comparare
Un împrumut luat pe repede înainte se poate transforma rapid într-o povară greu de dus. Cu siguranţă nu îţi doreşti un credit scump, care te va duce în situaţia de a nu-ţi mai permite să plăteşti ratele lunare, din cauza unor dobânzi crescute sau a unor condiţii de creditare prea dure. O platformă de comparare te ajută să decoperi cele mai avantajoase soluţii financiare.

Indiferent dacă eşti în căutarea unui credit de nevoi personale, a unuia imobiliar, a unui card de credit sau a unui împrumut care să-ţi permită să-ţi cumperi maşina mult visată, este indicat să iei la puricat ofertele băncilor şi ale IFN-urilor. Acest lucru te ajută să nu te atunci cu capul înainte şi, astfel, să iei o decizie pe care să o regreţi.

Dacă alegi să „colecţionezi” pe cont propriu informaţiile despre fiecare dintre cele câteva zeci bune de soluţii de creditare existente pe piaţă, va trebui să aloci destul de mult timp şi vei avea nevoie răbdare cât cuprinde. În medie, va trebui să petreci în jur de 10 – 20 minute pe site-ul fiecărei instituţii pentru a afla condiţiile de acordare a împrumuturilor şi costurile lor, dar şi pentru o simulare care-ţi arată valoarea ratei. În unele situaţii, poţi lua în calcul şi drumurile până la bancă, pentru a primi răspunsuri concrete la întrebările pe care le-ai putea avea despre creditare.

Există, însă, şi o metodă mai comodă, care te poate ajuta să descoperi cea mai bună variantă de creditare în doar câteva secunde. Platformele de comparare îţi oferă sprijinul necesar pentru a lua o decizie bună, mai repede decât îţi poţi imagina. Este şi cazul platformei de comparare Sortter, care-ţi pune la dispoziţie gratuit absolut toate informaţiile importante despre creditele pe care le oferă băncile şi IFN-urile din România. Vei avea acces instant la acestea, fie din faţa laptopului, fie de pe telefonul tău mobil, fără a fi nevoie să te mai „aventurezi” pe numeroasele site-uri ale creditorilor.

Iată cum funcționează platformele de comparare

Când te afli în căutarea celui mai bun credit pentru nevoile tale, platformele de comparare îţi uşurează considerabil munca, întrucât adună într-un singur loc soluţiile de creditare oferite de zeci de instituţii bancare şi nebancare de încredere. Astfel, vei găsi o „colecţie” impresionantă de oferte, cuprinzând de la credite de nevoi personale până la împrumuturi auto sau imobiliare. Informaţiile sunt actualizate constant, astfel că nu trebuie să-ţi faci griji că ratezi, de exemplu, vreo ofertă promoţională de reducere a dobânzilor.

Pentru toate tipurile de credit, platforma de comparare Sortter te ajută cu simulări precise. Concret, îţi va prezenta în detaliu, într-un mod ordonat, soluţiile de creditare care ţi se potrivesc, în funcţie de criteriile pe care le stabileşti tu, respectiv suma de care ai nevoie şi perioda în care o poţi rambursa.

De asemenea, îţi vor fi prezentate şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti la fiecare bancă sau IFN pentru accesarea unui împrumut, tocmai pentru a nu ajunge în situaţia unui refuz de finanţare dacă aplici la o instituţie unde nu eşti eligibil.

Ce avantaje îţi oferă

Utilizând platformele de comparare, poţi avea siguranţa că alegi un împrumut rentabil din punct de vedere al condiţiilor de creditare, dar şi al costului real. În plus, cu ajutorul platformei Sortter vei avea posibilitatea de a economisi nu doar timp, ci şi bani. Cum este posibil? Sortter te ajută să afli care este costul real al fiecăruia dintre împrumuturile pe care ţi le prezintă, axându-se pe cerinţele tale legate de suma de care ai nevoie şi de perioada de rambursare pe care ţi-o permiţi. După ce vei analiza cu atenţie beneficiile şi dezavantajele, vei putea avea certitudinea că nu vei avea de plată pentru un împrumut mai mult decât trebuie sau decât îţi permite situaţia financiară.

Găseşte cel mai avantajos împrumut cu ajutorul Sortter

Sortter îți pune la dispoziție și un calculator credit gratuit. Cu ajutorul acestuia poţi descoperi cea mai bună variantă de creditare pentru planurile tale, aflând astfel care sunt cele mai atractive dobânzi de pe piaţă sau cea mai bună Dobânda Anuală Efectivă (DAE). Folosindu-l vei putea vedea costul real al fiecărui credit, astfel că vei şti, încă de la bun început, la ce să te aştepţi până la ultima rată. Comparând ofertele pe care ţi le pune la dispoziţie calculatorul Sortter, în funcţie de nevoile tale, vei descoperi cel mai avantajos împrumut.

Articole recomandate

O noua bancnota, pusa in circulatie in Romania. Cum arata aceasta O noua bancnota, pusa in circulatie in Romania. Cum arata aceasta
O noua bancnota a fost pusa in circulatie in Romania incepand de vineri dimineata, 26 noiembrie. Aceasta are valoarea de 20 de lei si este inscriptionata cu imaginea Ecaterinei Teodoroiu. Este prima bancnotă în circulație pe care este reprezentată o personalitate feminină.
Avertismentul unui medic pentru persoanele vaccinate cu doua doze: "Pot fi considerate nevaccinate" Avertismentul unui medic pentru persoanele vaccinate cu doua doze: "Pot fi considerate nevaccinate"
Medicul Florin Rosu, manager al Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, trage un semnal de alarma pentru persoanele care s-au vacccinat doar cu schema completa de doua doze de vaccin antiCovid. Medicul a precizat ca acestea pot fi considerate nevaccinate daca nu isi administreaza
Schimbare majora privind valabilitatea certificatului verde. Ce se intampla cu doza booster Schimbare majora privind valabilitatea certificatului verde. Ce se intampla cu doza booster
Schimbare majora in ceea ce priveste valabilitatea certificatului verde. Comisia Europeana a facut anuntul joi! Astfel, incepand cu 10 ianuarie valabilitatea certificatului verde va fi limitata dupa vaccinarea impotriva Covid cu schema completa.  Incepand cu aceasta data, certificatul verde va
Marturia cutremuratoare a unui supravietuitor al tragediei din Bulgaria: "Oamenii au inceput sa tipe si sa vomite. Ca in filmele de groaza" Marturia cutremuratoare a unui supravietuitor al tragediei din Bulgaria: "Oamenii au inceput sa tipe si sa vomite. Ca in filmele de groaza"
Un supravietuitor al tragediei din Bulgaria a facut marturisiri socante despre iadul prin care au trecut cei 52 de pasageri in autobuzul care a luat foc in timp ce mergea pe autostradat. Doi jurnalistit macedoneni au mers la Spitalul din Sofia, unde sunt tratati cei sapte supravituitori, si au
Vor trebui romanii sa se vaccineze impotriva Covid din sase in sase luni? Ce spune medicul Valeriu Gheorghita Vor trebui romanii sa se vaccineze impotriva Covid din sase in sase luni? Ce spune medicul Valeriu Gheorghita
Multi romani se intreaba daca vor trebui sa se vaccineze impotriva Covid din sase in sase luni. Astfel, dupa ce aceste nelamuriri au devenit din ce in ce mai frecvente, Valeriu Gheorghita, seful campaniei de vaccinare in Romania, a facut cateva precizari asupra acestui subiect.  „Foarte