Skip to article

Guvernul da bani famililiilor victimelor: 7.500 de euro lunar pentru cei dusi in strainatate!

Guvernul da bani famililiilor victimelor: 7.500 de euro lunar pentru cei dusi in strainatate!
Familiile victimelor tragediei din Clubul Colectiv care sunt internate in spitale din strainatate vor primi 7.500 de euro lunar, ajutor din partea Guvernului, iar rudele pacientilor spitalizati in tara vor beneficia de 6.000 de lei pe luna, pe toata durata spitalizarii.

Anuntul a fost facut luni dimineata de premierul interimar Sorin Cimpeanu, inaintea sedintei extraordinare a Guvernului.

Potrivit premierului interimar, familiile victimelor care au fost transferate in spitale din strainatate vor primi 7.500 de euro lunar, respectiv 6.000 de euro pentru cazare, masa si alte cheltuieli, si 1.500 de euro pentru transport.

Rudele pacientilor internati in spitale din Capitala vor primi, la randul lor, 6.000 de euro pe luna, iar banii vor fi dati pe toata durata spitalizarii.

Guvernul interimar condus de Sorin Cimpeanu s-a reunit, luni, intr-o sedinta extraordinara, pentru a discuta programul de asistenta pentru ranitii din incendiul de la clubul Colectiv si pentru familiile acestora.

De asemenea, luni, la ora 18.00, premierul interimar se va intalni cu ambasadorii statelor UE, SUA si Canada, acreditati la Bucuresti.

In spitalele din Capitala sunt internate, luni, 83 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 sunt in stare critica, sase in stare grava si 61 sunt stabilizati.

Articole recomandate

Klaus Iohannis: "Nu exista nicio intentie de lockdown dupa alegeri" Klaus Iohannis: "Nu exista nicio intentie de lockdown dupa alegeri"
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca nu exista nicio intentie din partea autoritatilor de a impune un nou lockdown in Romania dupa alegerile parlamentare din 6 noiembrie.  „Să fie clar, nu există nicio intenție de lockdown după alegeri”, a spus
A murit Diego Maradona A murit Diego Maradona
Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian si mondial a murit la varsta de 60 de ani in urma unui infarct, anunta presa internationala.  Maradona se afla sub tratament pentru dependenta sa de alcool. La începutul acestei luni, Maradona a fost operat pe creier pentru
Inca un pacient salvat din incendiul de la Piatra Neamt a murit Inca un pacient salvat din incendiul de la Piatra Neamt a murit
Inca un pacient care era internat in Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt in momentul cand a izbucnit incendiul s-a stins din viata miercuri. Doar unul dintre cei sase pacienti mai este in viata.  Acesta era internat la Sectia ATI de la Letcani, din judetul Iasi, potrivit Mediafax. 
Rugaciunea Tatal Nostru, modificata. Ce versiune va folosi Biserica Catolica Rugaciunea Tatal Nostru, modificata. Ce versiune va folosi Biserica Catolica
Biserica Catolica din Italia a anuntat ca va folosi o noua versiune a rugaciunii Tatal Nostru. Astfel ca invocatia "Nu ne duce pe noi în ispită" va fi înlocuită cu "Nu ne abandona în ispită", incepand cu data de 29 noiembrie 2020.  Teologul Bruno Forte a subliniat
Recomandarile OMS pentru petrecerea Craciunului Recomandarile OMS pentru petrecerea Craciunului
Anul acesta, vom avea parte de sarbatori altfel in contextul pandemiei de coronavirus! Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut cateva recomandari pentru prevenirea raspandirii infectiei cu SARS-CoV2.  "Este incredibil de dificil pentru ca, in special in perioada sarbatorilor, vrem foarte tare