Skip to article

Rugaciunea catre Sfanta Cuvioasa Parascheva pentru o viata fara necazuri

Rugaciunea catre Sfanta Cuvioasa Parascheva pentru o viata fara necazuri
Sute de mii de oameni sunt asteptati in urmatoarele zile la Iasi, la pelerinajul care are loc cu prilejul sarbatorii Sfintei Cuvioase Parascheva. Credinciosii sunt convinsi ca Sfanta le asculta rugaciunile si ii ajuta in nevoi.

Iata rugaciunea care trebuie rostita cu tot sufletul pentru ca Dumnezeu sa asculte rugaciunile credinciosilor, prin mijlocirea meritelor Sfintei Cuvioase Parascheva:

Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim. Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor, cu bucurie sa slavim preasfant numele Tau in veci. Amin.

Sursa: doxologia.ro

Articole recomandate

Sa nu faci asta sub niciun chip de Sfanta Parascheva. Este interzis! Sa nu faci asta sub niciun chip de Sfanta Parascheva. Este interzis!
Pe 14 octombrie credinciosii o sarbatoresc pe Sfanta Cuvioasa Parascheva, considerata ocrotitoarea Iasului si a intregii Moldove. In aceasta zi de sarbatoare este interzis sa muncesti si este foarte important sa tii post. In cazul in care nu respecti traditia, te poti alege cu boli grave
Simti ca nu mai ai putere si ai numai greutati in viata? Rosteste rugaciunea parintelui Arsenie Boca! Simti ca nu mai ai putere si ai numai greutati in viata? Rosteste rugaciunea parintelui Arsenie Boca!
Simti ca treci printr-o perioada grea si viata ta este din ce in ce mai dificila? Nu iti pierde speranta si intoarce-ti privirea catre Dumnezeu si credinta. Iata rugaciunea parintelui Arsenie Boca care aduce lumina in viata ta si te apara de greutati: "Doamne Iisuse Hristoase,
Rugaciune catre Sfantul Ioan Botezatorul. Rosteste-o cand ai mari necazuri! Rugaciune catre Sfantul Ioan Botezatorul. Rosteste-o cand ai mari necazuri!
Rugaciunea catre Sfantul Ioan Botezatorul te apara de necazuri si de razbunarile dusmanilor si de paguba. Rosteste rugaciunea timp de 9 zile la rand si de cate ori ai un dusman pe urmele tale. De asemenea, textul rugaciunii este bine sa-l porti in poseta sau in portofel. O
Sfanta Maria Mare: Traditii si superstitii. Ce trebuie sa faci ca sa ai noroc si sanatate! Sfanta Maria Mare: Traditii si superstitii. Ce trebuie sa faci ca sa ai noroc si sanatate!
Pe 15 august se celebreaza Sfanta Maria Mare, ocrotitoarea familiei, si a nasterii pruncilor sanatosi. Aceasta mare sarbatoare aduce cu ea si o serie de obiceiuri si traditii pe care trebuie sa le stii si sa le respecti daca vrei sa ai parte de bunastarea si fericire. Icoanele se
Rusaliile, traditii si superstitii. Vezi ce trebuie sa faci in aceste zile de sarbatoare pentru a te feri de duhurile rele! Rusaliile, traditii si superstitii. Vezi ce trebuie sa faci in aceste zile de sarbatoare pentru a te feri de duhurile rele!
Rusaliile sau Pogorarea Sfantului Duh reprezinta o sarbatoare crestina importanta, calculata la 50 de zile dupa Paste. De Rusalii este comemorata coborarea Sfantului Duh asupra ucenicilor lui Iisus din Nazaret.In credinta populara, Rusaliile sunt spiritele mortilor care, dupa ce au parasit