Skip to article

WhatsApp introduce 7 functii noi

WhatsApp introduce 7 functii noi
Whatsapp, cea mai utilizata aplicatie de mesagerie din lume, va introduce de la anul inca 7 functii noi, care vor aduce schimbari majore. Iata ce vei putea face din 2020 cu ajutorul acestei aplicatii atat de populare: 

Un browser de internet 

Aceasta functie va permite utilizatorilor sa deschida legaturi partajate in chat in cea mai mare siguranta, fara a parasi mediul aplicatiei. 

Cautare avansata 

Cautarea avansata va permite utilizatorilor sa isi gaseasca mai usor mesajele sau fotografiile importante, fara a parasi aplicatia. Pentru a pune in aplicare aceasta functie a fost corelata cu alte servicii, precum Google Images si se va incorpora un sistem de urmarire pentru a facilita gasirea tuturor tipurilor de fisiere multimedia. Totodata, aplicatia va include si un istorc cu cele mai recente cautari facute de utilizator. 

Vei putea asculta mesajele vocale fara a intra in conversatie 

Incepand cu anul 2020, utilizatorii vor putea sa raspunda la mesajele audio fara sa intre in aplicatie, la fel cum se intampla si cu mesajele scrise in acest momemt. 

Profilul WhatsApp se va putea identifica cu un cod QR 

Aceasta functie le va da posibilitatea utilizatorilor sa genereze un cod QR pentru a putea adauga noi contacte doar prin citirea acestui cod. 

Mod intunecat 

Incepand cu anul 2020, WhatsApp va introduce modul intunecat, care are ca scop economisirea bateriei, dar si utilizarea mai facila a aplicatiei pe timp de noapte. Dark Mode este deja disponibil pe Instagram. 

Mesaje care se autodistrug 

Aceasta functie va sterge automat mesajele importante, pe care nu doriti sa pastrati, deoarece contin informatii sensibile. Utilizatorii vor putea configura functia de autodistrugere la o ora, o luna sau un an. 

WhatsApp va avea filtre 

Aceasta este o altă funcționalitate copiată direct de pe Instagram. Mai exact, WhatsApp va încorpora un efect Boomerang fotografiilor dvs. care vă va permite să redați videoclipuri scurte într-o buclă și redarea imaginilor în format GIF.

Articole recomandate

5 icoane speciale care trebuie sa fie prezente in fiecare casa 5 icoane speciale care trebuie sa fie prezente in fiecare casa
După cum știm din teologia creștină, în fiecare încăpere din casă se recomandă măcar prezența unei icoane care să fie orientată spre răsărit. Aceasta este considerată un contact permanent și personal cu Dumnezeu,
De ce a lovit-o cu bocancul politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa. Explicatia lui Marian Godina: "Publicului i-a fost livrata o poza revoltatoare" De ce a lovit-o cu bocancul politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa. Explicatia lui Marian Godina: "Publicului i-a fost livrata o poza revoltatoare"
Poliţistul Marian Godină a explicat pe blogul sau personal scena in care politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa ar fi lovit-o cu piciorul pe aceasta dupa incident. Acesta sustine ca "publicului i-a fost livrata, de fapt, poza revoltatoare", iar lucrurile nu s-ar fi intamplat
Ce conversatie a purtat politistul cu dispecerul de la 112 dupa ce a accidentat-o pe Raisa: "Ce sa-i fac, e plina de sange?" Ce conversatie a purtat politistul cu dispecerul de la 112 dupa ce a accidentat-o pe Raisa: "Ce sa-i fac, e plina de sange?"
Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa in sectorul 1 al Capitalei a anuntat la 112 incidentul. El a spus ca este politist si ca a produs un accident in timpul serviciului. De asemenea, politistul a cerut sfaturi dispecerului cu care a vorbit si a l-a rugat de mai multe ori sa trimita cat
Compania Enel, amendata cu o suma uriasa dupa ce romanii s-au trezit cu facturi uriase Compania Enel, amendata cu o suma uriasa dupa ce romanii s-au trezit cu facturi uriase
Compania Enel a fost amendata cu o suma uriasa dupa ce aproape 1 milion de romani s-au trezit cu facturi uriase. Dupa numeroasele sesizari,  Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a facut mai multe controale in urma carora a constatat mai multe
Raed Arafat a dezvaluit la ce ora a sunat la 112 polististul care a accidentat-o mortal pe Raisa si cum s-a desfasurat operatiunea Raed Arafat a dezvaluit la ce ora a sunat la 112 polististul care a accidentat-o mortal pe Raisa si cum s-a desfasurat operatiunea
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a venit cu cateva lamuriri si explicatii in ceea ce priveste accidentul mortal produs de un politist in Bucuresti. Doua fetite au fost lovite pe trecerea de pietoni de o masina de politie in urma cu cateva zile. Una dintre ele a murit.