Skip to article

WhatsApp introduce 7 functii noi

Whatsapp, cea mai utilizata aplicatie de mesagerie din lume, va introduce de la anul inca 7 functii noi, care vor aduce schimbari majore. Iata ce vei putea face din 2020 cu ajutorul acestei aplicatii atat de populare: 

Un browser de internet 

Aceasta functie va permite utilizatorilor sa deschida legaturi partajate in chat in cea mai mare siguranta, fara a parasi mediul aplicatiei. 

Cautare avansata 

Cautarea avansata va permite utilizatorilor sa isi gaseasca mai usor mesajele sau fotografiile importante, fara a parasi aplicatia. Pentru a pune in aplicare aceasta functie a fost corelata cu alte servicii, precum Google Images si se va incorpora un sistem de urmarire pentru a facilita gasirea tuturor tipurilor de fisiere multimedia. Totodata, aplicatia va include si un istorc cu cele mai recente cautari facute de utilizator. 

Vei putea asculta mesajele vocale fara a intra in conversatie 

Incepand cu anul 2020, utilizatorii vor putea sa raspunda la mesajele audio fara sa intre in aplicatie, la fel cum se intampla si cu mesajele scrise in acest momemt. 

Profilul WhatsApp se va putea identifica cu un cod QR 

Aceasta functie le va da posibilitatea utilizatorilor sa genereze un cod QR pentru a putea adauga noi contacte doar prin citirea acestui cod. 

Mod intunecat 

Incepand cu anul 2020, WhatsApp va introduce modul intunecat, care are ca scop economisirea bateriei, dar si utilizarea mai facila a aplicatiei pe timp de noapte. Dark Mode este deja disponibil pe Instagram. 

Mesaje care se autodistrug 

Aceasta functie va sterge automat mesajele importante, pe care nu doriti sa pastrati, deoarece contin informatii sensibile. Utilizatorii vor putea configura functia de autodistrugere la o ora, o luna sau un an. 

WhatsApp va avea filtre 

Aceasta este o altă funcționalitate copiată direct de pe Instagram. Mai exact, WhatsApp va încorpora un efect Boomerang fotografiilor dvs. care vă va permite să redați videoclipuri scurte într-o buclă și redarea imaginilor în format GIF.

Articole recomandate

Patru zile libere in plus pentru angajatii nefumatori Patru zile libere in plus pentru angajatii nefumatori
Angajatii nefumatori ai unei companii britanice vor primi in plus patru zile de concediu fata de colegii lor fumator. Patronul firmei a luat aceasta hotarare deoarece angajatii fumatori isi iau mai multe pauze decat ceilalti, care nu au acest viciu.  Patronul însuși este
Noi schimbari: carti de identitate de la varsta de 12 ani Noi schimbari: carti de identitate de la varsta de 12 ani
Modificari mari in privinta cartilor de identitate. Incepand cu anul 2020, cartile de identitate vor putea fi eliberate inca de la varsta de 12 ani.  Noile buletine vor arata ca un card bancar si vor include un cip. Cartile de identitate vor putea fi eliberate inainte de implinirea de 12 ani
Alocatii 2020: De cand vor primi mai multi bani copiii Alocatii 2020: De cand vor primi mai multi bani copiii
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat, marti, legea privind dublarea alocatiilor pentru copii. Premierul Ludovic Orban a anuntat insa ca alocatiile nu vor putea fi marite pana in luna august 2020.  "Ştiţi foarte bine că săptămâna trecută,
NOSTRADAMUS 2020. Previziuni cutremuratoare! Cate se vor adeveri? NOSTRADAMUS 2020. Previziuni cutremuratoare! Cate se vor adeveri?
NOSTRADAMUS 2020. Previziunile din versetele lui Nostradamus au starnit intotdeauna controverse. Astrologul si fizicianul francez Michel de Nostredame (Nostradamus) este binecunoscut pentru cartile sale de mistere si profetii. De-a lungul timpului au aparut tot felul de interpretari ale versetelor
Vacante scolare 2020. Ce vacante vor avea copiii in acest an Vacante scolare 2020. Ce vacante vor avea copiii in acest an
Anul scolar 2019-2020 a inceput la 9 septembrie 2019, iar luni, 13 ianuarie 2020 a inceput al doilea semestru. Dar, poate, te intrebi, cand va fi prima vacanta din 2020. Conform structurii anului scolar 2019-2020, a disparut vacanta intersemestriala din februarie, astfel incat prima vacanta din