Castiga carti de la editura Tritonic! 15 ianuarie - 15 februarie 2008

Castiga carti de la editura Tritonic! 15 ianuarie - 15 februarie 2008
  calendar_month        
Ele.ro te invita la concurs. Poti castiga una din cele 3 carti oferite de Tritonic Grup Editorial: Nicaieri de Neil Gaiman, Strugurii s-au copt in lipsa ei de Zully Mustafa si Mary Renascuta de Camille DeAngelis

Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul de divertisment in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2008 si te inscrii automat in concurs.

Detalii premii:


Nicaieri de Neil Gaiman
">89208.jpg

La putin timp dupa ce se muta in Londra, viata lui Richard Mayhew, se schimba o data cu descoperirea unei fete care singereaza pe trotuarul londonez. Richard se hotaraste sa o ajute pe fata si o duce in apartamentul sau.
De cum poate vorbi, tinara il roaga sa dea de urma celui ce isi spune Marchizul de Carabas, singurul care o poate ajuta. Odata gasit si adus, cei doi dispar in graba din locuinta lui Richard, iar el se intoarce la existenta sa Numai ca, in mod ciudat, a devenit invizibil pentru ceilalti oameni...
Mary Renascuta de Camille DeAngelis
">89207.jpg


Lucy Morrigan, o tinara cercetatoare in domeniul geneticii, traieste impreuna cu iubitul ei, Gray, in vechiul conac al familiei. inconjurati de patru generatii de haine, fotografii, mobile si amintiri, viata lor se desfasoara la distanta de lumea moderna, exceptie facind laboratorul suprautilat din pivnita. Lucy isi doreste copii si o cariera stralucita.

Frustrata de esecurile in ambele directii, ea se hotaraste sa faca ceva pentru a si le implini pe amindoua. Folosind o picatura de singe colectata de pe o batista gasita in podul casei, ea incarca, si reuseste, s-o cloneze pe bunica ei, Mary. Dar in loc sa obtina un copil, Lucy aduce la viata o Mary de douazeci si doi de ani. Aceasta se trezeste intr-un soi de deja vu: vie intr-o casa care nu mai este a ei, inconjurata de obiecte care i-au apartinut intr-o viata pe care deja a trait-o, dar pe care nu si-o mai aminteste.


Strugurii s-au copt in lipsa ei de Zully Mustafa
">89209.jpg
O poveste autentica despre doi tineri care se iubesc in contratimp, iar pentru ca nu sint in stare sa-si acordeze sentimentele, distanta pare sa le fie potrivnica.

Un roman de dragoste ale carui nevroze par sa se intinda peste orasul de provincie in care se petrec atit de putine lucruri. Un oras-capcana din care putini reusesc sa scape si sa-si urmeze dorurile de duca.

Tineri debusolati care incearca sa-si croiasca un drum in viata, fara sa-si anuleze devenirea spirituala.
Detalii concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2008
Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul de divertisment in aceasta perioada;
Castigatorii vor fi afisati pe 15 februarie 2008;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.">Castigatoarele concursului sunt :

Caramizaru Carmen - Nicaieri de Neil GaimanLiliana Mihalache - Mary Renascuta de Camille DeAngelis

Iuliana Popescu - Strugurii s-au copt in lipsa ei de Zully Mustafa

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ASFINTIT IN ZORI
  • person

    "adevarul este in trecut, precum si in trecut este viitorul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right