Litera te trimite la Viena si iti ofera 35% reducere pentru orice titlu!

Litera te trimite la Viena si iti ofera 35% reducere pentru orice titlu!
  calendar_month        
Litera intampina Sarbatorile Pascale cu reducere de 35% pentru orice titlu de pe site-ul www.litera.ro in perioada 15-26 aprilie, oricine cumpara de pe site-ul editurii Litera beneficiaza de o reducere de 35%, alaturi de inscrierea in tombola pentru castigarea unei excursii la Viena.

Excursia este pentru doua persoane si va avea loc in perioada 19-23 mai. Castigatorul nu trebuie sa isi aduca cu el decat buna dispozitie si dorinta de a vizita Viena, totul fiindu-i asigurat - transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun inclus la Hotel Senator 3*, ba chiar si un voucher de 25 euro/persoana pentru urmatoarea vacanta in care va merge prin Alsys Travel.

Viena, capitala a Austriei, pastreaza inca atmosfera de lux si grandoare specifica unui oras cu adevarat imperial. Castigatorul tombolei Litera va putea urma traseul regilor si reginelor, vizitand splendidul palat Schonbrunn, resedinta de vara a imparatesei Sisi sau Palatul Imperial, care pana in 1918 a fost resedinta imparatilor Habsburg. Viena este totodata o adevarata capitala a lumii moderne, cu magazine luxoase si restaurante primitoare. Centrul orasului este in jurul Catedralei St. Stephen, de unde pornesc mai multe stradute pietonale. Nu departe este si uriasa roata, devenita un fel de simbol al Vienei de azi, din gondolele careia se poate admira intreg orasul.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce marketing online?
  • person

    "...impreuna putem realiza lucruri marete..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right