Skip to article

Program Kilipirim - cel mai mare targ de carte cu discount

Program Kilipirim - cel mai mare targ de carte cu discount
Pe 4 mai, la galeria Dalles incepe Kilipirim, cel mai mare targ de carte cu discount.

Cele mai mari discounturi la carte pe care le puteti gasi in Bucuresti va asteapta intre 4 si 8 mai la galeria Dalles, unde incepe targul Kilipirim.

De miercuri, 4 mai si pana duminica, 8 mai, toti iubitorii de lectura vor avea ocazia sa cumpere mii de carti cu un discount cuprins intre 10 si 70% si sa aleaga, de asemenea, dintre cateva sute de titluri cu preturi speciale de 5 lei, 7 lei sau 10 lei.

Ce carti gasiti la Kilipirim? Titluri ale editurilor romanesti si straine, noi sau lansate in sezonul trecut, editii de colectie, carti specializate sau best-sellers in Europa, intr-o oferta generala care acopera toate domeniile de interes: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura si design.

La cea de a XII-a editie, Kilipirim va gazdui o serie de evenimente speciale dedicate publicului pasionat de carte.

Atelierele de creatie sunt destinate adultilor - care pot participa la un workshop de scriere creativa - dar si copiilor, care sunt invitati sa ia parte la atelierul de inventat povesti.
Tot la Kilipirim vizitatorii vor gasi o expozitie de titluri de autor si texte folclorice, imprimate, ilustrate si legate manual, alaturi de rame, montaje, caiete, agende si alte surprize facute de mainile mesterilor priceputi.

Toate acestea sub conceptul expozitiei interactive "Harti imaginare", in care vor fi expuse gravuri ale unor lumi posibile, gravuri realizate de artistii Atelierului de Carte.

Vizitatorii Kilipirim vor avea ocazia sa asiste in direct la realizarea de carti si alte obiecte din hartie realizata manual, iar in cadrul Atelierului de Carte vor putea participa ei insusi la demonstratii de facere a hartiei manuale, tehnici de tipar si gravura, legatorie manuala, ilustrare si copertare a cartilor, fiecare participant primind, la final, ceea ce a produs in atelierul demonstrativ.

Participarea la workshopuri este gratuita si se va face dupa urmatorul program:

Atelier de inventat povesti (pentru copii)
Sambata, 7 Mai, ora 10:30-11:30

Atelier de scriere creativa (pentru adulti)
Sambata, 7 Mai, ora 12.00-13.00

Demonstratie legatorie carti
Sambata, 07 Mai, ora 15:00-18:00

Demonstratii de imprimare hartie manuala: in programul permanent al targului

Kilipirim este cel mai mare targ de carte cu discount din Bucuresti si va fi deschis in perioada 4-8 mai 2011, cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00 si intrare libera.

Alte articole despre
program kilipirim

Articole recomandate

Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect
Se vorbeste din ce in ce mai mult despre importanta unei rutine, de la cea de ingrijire si infrumusetare, pana la cea care te ajuta sa fii mai productiva la serviciu. Pe de alta parte, alte voci ne indeamna sa iesim din rutina si din zona de confort. Toate aceste mesaje contradictorii pot fi destul
Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata
Păpușile sunt jucăria eternă. Aspectul lor se îmbunătățește constant de-a lungul anilor, dar rolul lor în dezvoltarea copilului rămâne semnificativ. Fiecare jucărie dezvoltă abilitățile micuțului și îl
An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022? An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022?
Suntem într-un moment în care ni se reconsolidează modul în care facem alegerile - indiferent că vorbim de strictul necesar sau de modul în care ne petrecem timpul liber. Poate, mai mult ca niciodată, ne dorim să arătăm persoanelor apropiate
Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau
Uneori nimic nu este mai complicat decât să alegi cadoul ideal pentru partenerul tău. Bărbaților le plac obiectele utile, masculine, pe care le pot folosi cu un scop bine definit, iar acest lucru poate să facă dintr-o simplă sesiune de cumpărături o
TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun
Crăciunul este în sfârșit aici și, pe lângă sentimentul de armonie, poate apărea și stresul generat de stabilirea bugetului pentru diverse cumpărături și cadouri. Astfel, este recomandat să nu faci aceste cinci greșeli pentru a