Castiga 10 sedinte de remodelare corporala la ProEstetica Medical Spa!

Castiga 10 sedinte de remodelare corporala la ProEstetica Medical Spa!
  calendar_month        
Da, doamnelor! Remodelarea Corporala chiar functioneaza!

Inainte de a opta pentru varianta salvatoare de a cumpara piese vestimentare cu care sa acoperi pur si simplu tot, gandeste-te ca cele mai noi tehnici in Remodelarea corporala nechirurgicala chiar ating obiectivele pe care le urmaresti. Aceste procedee iti daruiesc, pe langa silueta tonica, ceva in plus si de nepretuit: TIMP pentru tine!

In primul rand, trebuie sa planificam o vizita la nutritionist, ca sa eliminam obstacolele pe care singure ni le punem printr-o alimentatie gresita ce impiedica topirea depozitelor de grasime, iar apoi un plan bun (sedinte combinate de electro/lipostimulare, drenaj venos, ultrasunete, vacuum, masaj si fitness 60 sau 90 minute de 3 ori pe saptamana) chiar poate actiona precum o parghie strategic plasata, ajutandu-va sa castigati lupta impotriva kilogramelor in plus sau a centimetrilor incapatanati

Experienta a demonstrat ca efectul este mai bun si mai rapid daca se actioneaza concomitent din interior, prin alimentatie si din exterior, prin metode moderne de slabire atunci cand ne dorim ca o silueta zvelta sa se reflecte permanent in vitrinele pe langa care trecem.

Timpul nostru este din ce in ce mai pretios. Este extrem de important sa invatam sa ne cunoastem corpul, sa stim sa-i recunoastem nevoile si sa nu negam importanta refacerii si a relaxarii din punct de vedere fizic, mental si emotional.

57426.jpgRaspunde corect, printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs, la intrebarea de mai jos si poti fi chiar tu fericita castigatoare a unui abonament de 10 sedinte de remodelare corporala la ProEstetica Medical Spa!


Care este cea mai veche procedura de intretinere corporala?

1. Terapia cu vacuum
2. Procedura de electrostimulare
3. Terapia prin masajRegulament cocnurs:

Concursul se desfasoara in perioada 9 februarie - 23 februarie 2012;
Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu cu raspunsul corect la intrebarea concursului;
In data de 24 februarie se va desemna 1 castigator al unui abonament de 10 sedinte de remodelare corporala la ProEstetica Medical Spa - Str. Tudor Stefan 38-40,sect.1 ( P-ta Dorobanti);
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs;
Castigatorul va primi e-mail de confirmare la care va trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii.


Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este:

camelia_nicolae

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right