Castiga carti si invitatii la film din partea Hollywood Multiplex - `La pescuit in desert`!

Castiga carti si invitatii la film din partea Hollywood Multiplex - `La pescuit in desert`!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex te invita sa razi si sa iubesti descoperind o poveste cu iz de primavara, cu neasteptate acte de eroism si mai ales, cu increderea de a transforma imposibilul in posibil.

Filmul La pescuit in desert spune povestea lui Fred Jones (Ewan McGregor), un om de stiinta specializat in piscicultura care are o casnicie lipsita de dragoste si a carui lume este complet bulversata atunci cand este insarcinat sa supervizeze un proiect despre care el crede ca este de-a dreptul ridicol: introducerea somonilor in aridele vai ale Yemenului. . Cel din spatele acestei nebunii este insusi seicul Yemenului (Amr Waked), care este pasionat de pescuitul sportiv pe care il practica pe proprietatea sa din Scotia si care crede ca poate sa-si duca hobby-ul inapoi acasa, sperand ca acest lucru sa aduca liniste si pace intr-un teritoriu zdruncinat de conflicte interne.

Atunci cand Patricia Maxwell (Kristin Scott Thomas) purtatorul de cuvant al primului ministru afla de planul seicului, ea profita de oportunitatea de a exploata acesta poveste interesanta si de bun augur, reusind totodata sa indeparteze atentia publica de la recentele esecuri ale guvernului. Presiunea este mare, astfel ca, pentru a asigura succesul acestui plan, Maxwell il numeste pe Fred la conducerea proiectului, el fiind ajutat de Harriet (Emily Blunt), energica reprezentanta a seicului. Pe parcursul calatoriei lui Fred, intransigenta acestuia incepe sa dispara; el este de-a dreptul fermecat de persoana seicului si incepe sa cedeze in fata planului sau, deschizandu-se in acelasi timp si fata de atragatoarea Harriet.

62720.jpg

Cartea La pescuit de somon in Yemen prezinta povestea doctorului Alfred Jones, un cercetator ihtiolog, multumit de viata si de cariera sa. Insa, ceva ii lipseste?Cand i se cere sa se implice intr-un proiect de aclimatizare a somonului in muntii Yemenului, Fred respinge ideea din start, considerand-o absurda. Si totusi, neincrezatorul doctor Jones va porni intr-o calatorie fascinanta care ii va testa credinta ? dar si abilitatile de pescar! isi va descoperi increderea in sine, precum si capacitatea de a risca si a iubi?


Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Ce proiect ?imposibil? primeste doctorul Fred Jones in filmul ?La pescuit in desert?? si poti castiga una dintre cele 3 invitatii la filmul ? La pescuit in desert? sau una dintre cele 3 carti ?La pescuit de somon in Yemen?.Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 22 martie 2012 ? 13 aprilie 2012, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la filmul La pescuit in desert si 3 castigatori a cate o carte La pescuit de somon in Yemen;
Invitatiile la film sunt valabile in perioada 16 - 19 aprilie 2012;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la sfarsitul concursului.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Invitatii la film:
rdrani2005
pitty371
karmenelena2005


Carti
zuzyk
ruxmax
ClaudiaLungu


Felicitari!
Recomandari