Castiga invitatii duble la film din partea Hollywood Multiplex 6 februarie - 9 februarie 2012!

Castiga invitatii duble la film din partea Hollywood Multiplex 6 februarie - 9 februarie 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 6 februarie - 9 februarie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.

Recomandarea saptamanii:
Haywire: Cursa pentru supravietuire
62635.jpg


Haywire: Cursa pentru supravietuire, un action thriller exploziv in regia lui Steven Soderbergh (Traffic, seria Ocean`s, Contagion), o aduce in prim plan pe Mallory Kane, interpretata de cea mai sexy luptatoare MMA, Gina Carano. Mallory este un valoros agent secret, la care guvernul american apeleaza de fiecare data cand are de-a face cu o misiune imposibila. Antrenata dupa cele mai inalte standarde, ea este rapida, eficienta si cel mai important, impartiala, o arma perfecta pentru operatiunile periculoase si murdare in care este trimisa.

Dar, in momentul in care Mallory decide sa salveze viata unui jurnalist chinez tinut ostatic, ea devine fara sa stie inamicul numarul unu al guvernului si incepe sa fie vanata de proprii ei colegi. Dupa ce este haituita, batuta crunt si aproape ucisa, agenta incepe sa inteleaga ca singura ei sansa de supravietuire este sa demaste planurile subversive ale guvernului sau, care amenintau de fapt siguranta intregii lumi.

Din 3 februarie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane Haywire: Cursa pentru supravietuire, un action thriller senzational cu Gina Carano, Michael Douglas, Ewan McGregor, Antonio Banderas, Bill Paxton, Channing Tatum si Michael Fassbender in rolurile principale.

Cu: Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Douglas, Gina Carano, Michael Fassbender, Antonio Banderas, Bill Paxton
Regia: Steven Soderbergh
Scenariu: Lem Dobbs
Gen: Actiune, Thriller
Producator: Relativity Media
Durata: 93 minParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cine interpreteaza rolul celei mai sexy luptatoare MMA in filmul "Haywire: Cursa pentru supravietuire"?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 27 ianuarie ? 3 februarie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
6 februarie - 9 februarie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

sir_ady
ela_maxxy
Alexandru1203

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ochii tai au scris in mine o poveste
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right