Castiga invitatii duble la film in perioada 26 noiembrie - 29 noiembrie 2012!

Castiga invitatii duble la film in perioada 26 noiembrie - 29 noiembrie 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
26 noiembrie - 29 noiembrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Ho Ho Ho 2: O Loterie de Familie

63276.jpg


Vlad (Dragos Bucur) este un politist care in timpul liber se deghizeaza in Mos Craciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaste pe Ema (Patricia Poslusnic), asa ca reactioneaza imediat atunci cand afla ca a disparut si pleaca in cautarea ei.

Fetita, satula de viata fara bucurii din orfelinat, are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepea sa creada ca visele pot deveni realitate, afla ca biletul poate fi incasat doar in decurs de o saptamana si doar de catre un adult.
Pentru ca in Ioana (Andreea Marin Banica) - directoarea institutiei in care se afla, nu avea incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva din lista de familii pe care se descurca sa o ia din biroul directoarei. Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin, dar si al lui Vlad, Ema va invata adevaratul sens al conceptului de "familie", unul pe care niciodata nu il anticipase.

Cu: Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Patricia Poslusnic, Dana Rogoz, Mirela Oprisor
Regia: JesAAss del Cerro
Scenariu: Collin Jay Blair, Gabriela Ceuta
Gen: Comedie, Familie
Producator: MediaPro PicturesParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Cine interpreteaza rolul Ioanei, directoarea casei de copii unde locuieste Ema in filmul aA€AHo Ho Ho 2: O Loterie de FamilieaA€At?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 16 noiembrie aA€A" 23 noiembrie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
26 noiembrie - 29 noiembrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

NaumE
Catalin-Adrian
dely_andreeaVizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

spirit suflet
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pantofi casual Tereza
Shop Ele.rochevron_right