Castiga invitatii duble la filmul `Gangster Squad - Elita Gangsterilor`!

Castiga invitatii duble la filmul `Gangster Squad - Elita Gangsterilor`!
  calendar_month        
In Los Angelesul anului 1949, un singur om controla totul: Mickey Cohen, un gangster fara scrupule care isi adjudeca toate castigurile ilegale din droguri, prostitutie si pariuri, conducand prin teroare.

Justitia nu poate face nimic. Pana cand 6 politisti decid sa porneasca la razboi. Fara nume. Fara insigne. Fara mila.

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 5 invitatii de doua persoane la filmul Gangster Squad - Elita Gangsterilor !

Invitatiile sunt valabile la Cinema City din Sun Plaza, la filmul Gangster Squad - Elita Gangsterilor.

In Elita Gangsterilor, personajul Mickey Cohen este interpretat de acest actor, de doua ori castigator al Premiului Oscar (Mystic River, Milk). Care este numele actorului:

1. Sean Connery
2. Sean Penn
3. Sean Bean

Detalii si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/elitagangsterilor

63330.jpgSinopsis:

In Los Angelesul anului 1949 nu se intampla nimic fara aprobarea capului mafiot din Brooklyn, Mickey Cohen (Sean Penn).

El controleaza intregul oras, adjudecandu-si castigurile ilegale provenite de la dealerii de droguri, prostituate si toate casele de pariu de la vest de Chicago. Reuseste sa faca toate acestea atat sub protectia calailor sai platiti, cat si a politiei si politicienilor pe care ii are la mana.

O asemenea imagine feroce este suficienta pentru a tine la distanta chiar si pe cei mai corecti si indrazneti oameni ai legii, nu insa si pentru echipa secreta a politiei formata din sergentul John OA¢AA€AA™Mara (Josh Brolin) si Jerry Wooters (Ryan Gosling), care si-au propus sa-l distruga pe Cohen odata pentru totdeauna.

In regia lui Ruben Fleischer (Zombieland), Elita Gangsterilor prezinta realitatea unei epoci in care politia Los Angeles-ului a facut eforturi uriase pentru a-si recupera orasul din mainile unuia dintre cei mai periculosi mafioti din istorie.

Elita gangsterilor va fi distribuit pe plan international de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros Entertainment, si in anumite teritorii de Village Roadshow Pictures.

Elita gangsterilor este disponibil pe marile ecrane din Romania din 11 ianuarie 2013, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

93049.jpg


Titlu original: Gangster Squad

Gen: Actiune
Distributie: Josh Brolin, Ryan Gosling, Sean Penn, Nick Nolte, Emma Stone, Robert Patrick, Michael Pena, Navidad Ramirez, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie
Producatori: Dan Lin, Kevin McCormick, Michael Tadross
Regia: Ruben Fleischer
Scenariu: Will Beall
Casa de productie: Warner Bros. Pictures
Lansare in cinematografe: 11 ianuarie 2013

Distribuit de MediaPro Distribution, Elita gangsterilor este disponibil din 11 ianuarie 2013 in cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema A¢AA€AAEugen IonescuA¢AA€AAt(Slatina), Patria (Craiova), Scala (Bucuresti), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 03 ianuarie A¢AA€AA" 16 ianuarie 2013;
Se vor desemna, pe 17 ianuarie, 5 castigatori a cate o invitatie dubla la filmul Elita gangsterilor;
Invitatiile la film sunt valabile in perioada 21 ianuarie A¢AA€AA" 04 februarie 2013;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti;
Participantii care nu au toate datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze toate datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda cu datele personale pana cel tarziu pe 20 ianuarie 2013, ora 20.00, altfel premiul devine nul.Concursul s-a terminat. Vor merge la film urmatorii:

tzuwu
anaroxanica
manadite
dif85
crygster


Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

doar un vis??
  • person

    "unde dragoste nu e,nimic nu e."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right