Castiga invitatii duble la filmul `Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie`!

Castiga invitatii duble la filmul `Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie`!
  calendar_month        
Acum 3 ani cinematografele gazduiau primul film romanesc cu tema centrala Craciunul.

Comedia Ho Ho Ho, cu Stefan Banica si Bogdan Iancu in rolurile principale, a fost un succes atat pe marele, cat si pe micul ecran, fapt care a incurajat producatorii sa realizeze o continuare.

Din 23 noiembrie, ANDREEA MARIN BANICA, DRAGOS BUCUR, PATRICIA POSLUSNIC, GHEORGHE VISU, DANA ROGOZ, ANCA TURCASIU si MIRELA OPRISORiti aduc Ho Ho Ho 2 aA€A" O Loterie de Familie.

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 5 invitatii de doua persoane la filmul Ho Ho Ho 2 aA€A" O Loterie de Familie!

Invitatiile sunt valabile la Cinema City din Sun Plaza, la filmul Ho Ho Ho 2 aA€A" O Loterie de Familie.

Ce personaj interpreteaza Andreea Marin Banica?

1. O mamica
2. O directoare de orfelinat
3. O pictorita

Detalii si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/filmulHoHoHo2">63280.jpgSinopsis:

Vlad (Dragos Bucur) este un politist care in timpul liber se deghizeaza in Mos Craciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaste pe Ema (Patricia Poslusnic), asa ca reactioneaza imediat atunci cand afla ca a disparut si pleaca in cautarea ei.

Fetita, satula de viata fara bucurii din orfelinat, are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepea sa creada ca visele pot deveni realitate, afla ca biletul poate fi incasat doar in decurs de o saptamana, de catre un adult.

Pentru ca in Ioana (Andreea Marin Banica), directoarea institutiei in care se afla, nu avea incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva din lista de familii pe care reuseste sa o ia din biroul directoarei. Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin, dar si al lui Vlad, Ema va invata adevaratul sens al conceptului de aA€AzfamilieaA€At, unul pe care niciodata nu il anticipase.

Ho Ho Ho 2 aA€A" O Loterie de Familie este disponibil pe marile ecrane din 23 noiembrie 2012, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

92856.jpg


Titlu original: Ho Ho Ho 2 aA€A" O Loterie de Familie
Gen: Comedie
Distributie: Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Patricia Poslusnic, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Anca turcasiu, Mirela Oprisor
Regia: Jesus del Cerro
Scenariu: Collin Jay Blair
Producator: Alma Bacula
Casa de productie: MediaPro Pictures
Lansare in cinematografe: 23 noiembrie 2012

Distribuit de MediaPro Distribution, Ho Ho Ho 2 aA€A" O Loterie de Familie este disponibil din 23 noiembrie in cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema aA€AEugen IonescuaA€At(Slatina), Patria (Craiova), Scala (Bucuresti), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 19 noiembrie aA€A" 03 decembrie 2012, ora 10.00;
Se vor desemna 5 castigatori a cate o invitatie dubla la filmul Ho Ho Ho 2 aA€A" O Loterie de Familie;
Invitatiile la film sunt valabile in perioada 05 decembrie aA€A" 19 decembrie 2012;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti;
Participantii care nu au toate datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze toate datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda cu datele personale pana cel tarziu pe 05 decembrie 2012, ora 10.00, altfel premiul devine nul.Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

cris1920
stamdragos
madamoreanu
andreearuncianu
harnicutapuisor


Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

O vulva naturala sau o vulva epilata
  • person

    "despre sex si sexualitate, cu imaginati si intelepciune"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right