Skip to article

Castiga si citeste o frumoasa poveste de dragoste!

Castiga si citeste o frumoasa poveste de dragoste!
Posteaza un comentariu in pagina concursului , cu raspunsul tau la intrebarea:

Ce sanse crezi ca are o iubire intre doi oameni de religii diferite?


Editura Polirom va premia 5 dintre cele mai interesante raspunsuri, cu o carte inedita!


Detalii premiu:

"Istoria romantata a unui safari"
de Daniela Zeca-Buzura

O poveste de dragoste din era digitala
Castiga si citeste o frumoasa poveste de dragoste!Desi se petrece in controversatul si fascinantul taram al Africii de Nord, Istoria romantata a unui safari este o parabola a vanatorii intr-o lume globala, a competitiei: o tanara europeana si un musulman sunnit din Magreb se indragostesc fulgerator si compun o intensa, dar scurta poveste de dragoste, pe fundalul saturat de culori si miresme al unei lumi stravechi in transformare.

Darrielle si Mehria sunt doi oameni puternici care se cauta unul pe celalalt, dar fiecare greseste directia de mers.

Barbatul din cuplu traieste in utopia unei lumi agitate, dominate de tehnologie si de progres, pe cand femeia are nostalgia oazelor cu palmieri, in care timpul sta pe loc.

Departe de a fi o idila, romanul cu accente ironice si parodice, este vizual ca un film si incitant ca orice poveste de viata spusa cu naturalete, dar si cu febra indragostitului.

Daniela Zeca-Buzura este absolventa a Facultatii de Litere din Bucuresti, a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si a unui masterat in stiintele comunicarii. Din anul 2001 este doctor in filologie al Universitatii din Bucuresti si lector la catedra de presa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul aceleiasi universitati.

A realizat numeroase emisiuni de radio si a publicat articole si recenzii in revistele: Amfiteatru, Ramuri, Contemporanul, Luceafarul, Convorbiri literare, Studii culturale.

In calitate de realizator al Televiziunii Romane a semnat peste 200 de emisiuni de autor, intre care: Cafeneaua artelor, Libraria pe roti, Ceva de citit. Seria tematica Fata in fata cu autorul, realizata neintrerupt din octombrie 1997 si pana in aprilie 1999, reprezinta o veritabila antologie a literaturii romane contemporane in 100 de editii, fiind distinsa de Uniunea Scriitorilor din Romania cu Premiul Special pentru reflectarea in programe de televiziune a vietii literare romanesti.

Pentru acelasi ciclu de emisiuni, autoarei i-a fost decernat Premiul National de Televiziune pe anul 1997, acordat de Uniunea Scriitorilor si Fundatia "Scrisul Romanesc". La sfarsitul anului 2006 a primit distinctia "Personalitatea europeana a anului pentru Romania" - sectiunea televiziune, acordata de Fundatia Eurolink si Comisia Europeana. Din martie 2003 a fost redactor-sef al redactiei Literatura Arte, iar in prezent este directorul canalului TVR Cultural.

A mai publicat volumele: Orfeea (poezie, Editura Viitorul Romanesc, 1994), Ingeri pe carosabil (proza, Editura Coresi, 2000), Melonul domnului comisar (critica literara, Editura Curtea Veche, 2005), Jurnalismul de televiziune (Editura Polirom, 2005), Totul la vedere. Televiziunea dupa Big Brother (Editura Polirom, 2007) si Veridic. Virtual. Ludic. Efectul de real al televiziunii (Editura Polirom, 2009).Regulament concurs:


Concursul se desfasoara in perioada 07 - 21 septembrie 2009.
Participa la concurs toti cei care au scris un comentariu in pagina concursului.
Se vor desemna 5 castigatori a cate o carte "Istoria romantata a unui safari".
Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Polirom si anuntati pe site in pagina concursului, pe data de 21 septembrie 2009.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 5 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:
MsAnia
serban_eugenia
mhllxt
savagely_oana
stefaniabadea

Felicitari!

Articole recomandate

Cum sa alegi un dar util de casa noua pentru prietenii tai Cum sa alegi un dar util de casa noua pentru prietenii tai
Daca prietenii tai tocmai si-au achizitionat un apartament si nu stii ce sa le iei cadou de casa noua, e important, in primul rand, sa nu te hazardezi sa le cumperi obiecte cu insemnatate religioasa, mai ales daca proprietarii nu sunt prea apropiati de cele sfinte. Tot asa, chiar daca esti tentata
Incepe toamna cu un outfit nou! Profita de reducerile aniversare si castiga unul dintre cele 2.000 de vouchere de cumparaturi! Incepe toamna cu un outfit nou! Profita de reducerile aniversare si castiga unul dintre cele 2.000 de vouchere de cumparaturi!
In luna septembrie ParkLake Shopping Center sarbatoreste patru ani de cand si-a deschis portile si pregateste patru weekend-uri speciale de reduceri si premii garantate. ParkLake intampina toamna cu noile colectii si cu o multime de surprize pentru clientii sai. Astfel, vizitatorii centrului
Obiceiuri care duc la saracie. Scapa de ele Obiceiuri care duc la saracie. Scapa de ele
Responsabilitatea pentru bunastarea financiara revine oricarei persoane in parte. Obiceiurile pe care le avem ne pot aduce bogatia, dar si saracia.  Unele persoane care au bani au ales anumite obiceiuri care le aduc sporul. Iata cateva secrete ale persoanelor care nu stiu ce inseamna saracia
Sunt trandafirii de sapun o solutie optima pentru cadouri? Sunt trandafirii de sapun o solutie optima pentru cadouri?
Orice femeie iubeste florile. Gingase, colorate si inmiresmate, acestea reprezinta cu succes sexul frumos si sunt adesea aranjate in buchete spectaculoase, cu scopul de a fi oferite doamnelor si domnisoarelor. Desi incanta atat privirea, cat si mirosul, florile au un neajuns: sunt efemere. Orice
Idei de cadouri pe care sa ti le faci de una singura Idei de cadouri pe care sa ti le faci de una singura
Sa faci cadouri este o adevarata arta, iar de multe ori chiar si persoanele dragi din viata noastra ne ofera exact acele obiecte pe care si-ar dori ele insele sa le primeasca, proiectand asupra noastra propriile nevoi. Daca nici tu nu esti o exceptie, nu are rost sa faci o drama din asta, caci pana