Skip to article

Castiga un exemplar al romanului "Cantaretul de tango"

Castiga un exemplar al romanului "Cantaretul de tango"
Curtea Veche este o editura cu capital privat, in intregime romanesc, ale carei titluri de fictiune si non-fictiune acopera o arie larga de domenii editoriale.

In prezent, Curtea Veche este una dintre primele cinci edituri de pe piata de carte din Romania, cu peste 250 de titluri publicate anual.

Cele mai noi proiecte editoriale ale editurii includ carti pentru copii, carti adresate femeilor, biografii ale unor personalitati, precum si serii dedicate zonei de current affairs si relatii publice internationale.Ele.ro impreuna cu editura Curtea vehe te invita la concurs: Raspunde printr-un comentariu in pagina concursului la intrebarea "Aproximativ cate titluri de carti publica editura Curtea veche anual?" si poti castiga un exemplar al romanului "Cantaretul de tango" scris de Tomas Eloy Martinez.Castiga un exemplar al romanului Cantaretul de tangoDetalii carte:

Titlu: Cantaretul de tango
Autor: Tomas Eloy Martinez
Traducere si note: Mihai Iacob
Anul aparitiei:2009

Un student strain soseste la Buenos Aires in cautarea unui cantaret legendar, care i-a inapoiat tangoului puritatea si desfranarea de la inceputuri. Ceea ce gaseste e mult mai valoros: un oras ce-i dezvaluie treptat secretele trecute si viitoare, cu o intensitate si o frumusete care il poarta dintr-o revelatie in alta. Povestea studentului, in cele din urma, e doar un pretext pentru aceasta calatorie printre simboluri culturale, socio-politice si istorice. Personajele sint devorate de fundalul efervescent in care se misca: Buenos Aires, o metropola a poeziei si a tragismului, este capitala unei tari alflate, la sfirsitul anului 2001, pe marginea prapastiei.
Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 9 februarie - 16 februarie 2010;
Participa la concurs toti cei care au postat un comentariu pertinent la intrebarea concursului;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte;
Castigatorii vor fi anuntati pe site in pagina concursului, pe data de 17 februarie 2010;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

ionymary
aliciuc
irinamicu

Articole recomandate

Idei pentru a crea un album foto cu familia Idei pentru a crea un album foto cu familia
Ne place sa ne uitam la fotografii vechi de familie. Este întotdeauna plăcut să retrăiești amintirile, dar, ca fotograf, poate fi, de asemenea, o sursă excelentă de inspirație pentru locuri și idei de filmat. Puteti realiza pe loc un “studio”
Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina
Baile Herculane reprezinta un loc de poveste din mai multe puncte de vedere. In primul rand, trebuie precizat faptul ca statiunea balneoclimaterica este amplasata intr-un peisaj de basm, in inima padurilor de conifere. Apoi, insasi legenda locului este incredibila. Se spune ca Hercule a poposit in
Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate? Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate?
Pisicile sunt animale de companie greu de înlocuit. Atunci când decizi să aduci în sânul familiei o pufoșenie dornică de joacă și mereu în căutare de atenție și dragostea celor din jur, trebuie să te gândești de la
Deja ti-e dor de vara? Alege un sejur in Dubai de la Hello Holidays! Deja ti-e dor de vara? Alege un sejur in Dubai de la Hello Holidays!
Aproape s-a încheiat vara anului 2021 și cu toate că speram să ne bucurăm de temperaturi mult mai ridicate, se pare că vremea a avut alte planuri. Așa că probabil și tu poți spune deja că îți este dor de vară, de zilele
De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor
Tot ceea ce ne defineşte în viaţă ca oameni este în strânsă legătură cu un sentiment puternic, emoţia. Fie că ne bucurăm sau dimpotrivă, avem parte de tristeţe, emoţia se instalează imediat în psihicul nostru.