Skip to article

Castiga un roman din partea Editurii Tritonic! 21 - 28 ianuarie 2010

Castiga un roman din partea Editurii Tritonic! 21 - 28 ianuarie 2010
Pentru ca esti o mare iubitoare de carte, sunt sigura ca ai o biblioteca impresionanta din care nu lipsesc exemplare de carti vechi si valoroase sau ?carti de suflet? pe care nu concepi ca le-ai putea pierde vreodata.

Spune-ne: Care este romanul/cartea/lucrarea existenta in biblioteca ta pe care nu ai imprumuta-o niciodata?


Posteaza un comentariu in pagina concursului care sa raspunda la intrebarea noastra, incearca sa argumentezi raspunsul tau, iar Editura Tritonic te rasplateste cu inca un roman de exceptie.
Detalii premii:
Castiga un roman din partea Editurii Tritonic! 21 - 28 ianuarie 2010
Elantris
De Brandon Sarandon
Colectia SF

Un fantasy epic de o rara originalitate. O poveste care acopera in intregime un volum.
Elantris a fost capitala statului Arelon: gigantica, stralucitoare, pline de fiinte care-si folosesc magia in interesul tuturor. Fiecare dintre acesti semizei a fost candva o fiinta obisnuita pana a fost atinsa de misterioasa putere de transformare a lui Shaod. Dar acum zece ani, fara nici un avertisment magia s-a intrerupt.
Castiga un roman din partea Editurii Tritonic! 21 - 28 ianuarie 2010


Blocul cas
Liviu Radu
Categoria: Fantasy

"Acest al doilea roman al lui Waldemar, Blocul cas, poate fi considerat un punct de turnura pentru romanul romanesc, si nu numai, de fantasy.
Aceasta carte, fara a urmari o reteta anume, doar consolidand un univers fantastic neaos, de la buni strabuni, cum s-ar spune, are tot ce-i trebuie ? de la idee la livrare si pana la grozava impletire a elementelor reale/ virtuale/ ireale. Nu exagerez cu nimic daca spun ca acest roman te tine cu sufletul la gura si cu gura pana la urechi. In aceasta ordine sau nu neaparat."
Castiga un roman din partea Editurii Tritonic! 21 - 28 ianuarie 2010

Vanatoarea de capete
David Marusek
Colectia: SF

Intr-un viitor dominat de nanotehnologie, cateva factiuni se lupta pentru a intra in posesia unui cap criogenat. Avansul tehnologic a dus la crearea unei asa-numite Economii de Butic, iAAn care productia iAAn masa este iesita din peisaj, iar fiecare obiect iAAn parte este ?custom made?. Nanotehnologia a permis prelungirea duratei vietii prin tehnici de reiAAntinerire, si posesia unei inteligente artificiale personale. Precum oricare dintre societatile care infatiseaza Utopia, aceasta opera este pictata pe o panza Distopiana.Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 21 ianuarie - 28 ianuarie 2010;
Participa la concurs toti cei care au postat un comentariu pertinent la tema concursului;
Comentariile copiate de la alti participanti vor duce la anularea participarii la concurs;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte;
Castigatorii vor fi anuntati pe site in pagina concursului, pe data de 29 ianuarie 2010;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 5 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

renatapatry - cartea "Vanatoarea de capete"
Danuka29 - cartea "Elantris"
cristina1990 - cartea "Blocul cas"

Felicitari!

Articole recomandate

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet? Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?
Au fost alături de voi în clipa în care ați devenit o familie, sunt cei mai buni prieteni și acum le spuneți simplu: nașii. De regulă, Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej de o petrecere la nași acasă, așa că nu te
Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii
Atunci când dorești să achiziționezi o mașină de ocazie, este mai avantajoasă alegerea unei mașini rulate, comparativ cu achiziția unei mașini noi. Beneficiul major îl reprezintă prețul, deoarece o mașină second hand va fi
999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale 999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale
Cadourile sunt modul prin care ne aratam fericirea pentru realizarile altei persoane, aprecierea, iubirea si gratitudinea ca fac parte din viata noastra. Exista numeroase aniversari de-a lungul anilor pe care le sarbatorim cu cei dragi, insa unele ocazii se fac mai remarcate. Daca persoana iubita
Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea! Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea!
Pe lângă distracție, înotul este un excelent exercițiu aerob care poate reduce riscul unor boli cronice precum tensiune arterială crescută și diabetul! Abonamentele la înot și cursurile de înot pentru adulți și copii sunt o alegere
Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor
Pungile de sterilizare autosigilante sunt create pentru depozitarea în siguranță a materialelor pentru sterilizare uscată, cu abur, eliminare sau incinerare. Sunt disponibile opțional ca pungi standard, care trebuie să fie legate sau sigilate cu bandă