Castiga un spectacol artistic cu zanele ursitoare la botezul bebelusului tau!

Castiga un spectacol artistic cu zanele ursitoare la botezul bebelusului tau!
  calendar_month        
Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea "Ce nume ii vei da copilului tau si de ce ai ales acest nume?", si poti castiga, pentru bebelusul tau, un spectacol cu zanele Ursitoare la petrecerea lui de botez.


Va promitem un moment emotionant, plin de farmec si candoare, in care cele 3 zane ii vor ursi micutului o viata senina si fericita. Sanatate, Iubire, Intelepciune, Bunastare, toate aceste lucruri de pret, pruncusorul le va primi in dar de la zanele ursitoare.63995.jpg

Cine suntem noi? O echipa entuziasta si serioasa care de 2 ani de zile se straduieste sa transforme evenimentele speciale din viata dumneavoastra in momente cu totul si cu totul deosebite: de la petreceri de botez cu zane ursitoare, la petreceri aniversare cu eroi indragiti si personaje de poveste, de la petreceri corporate cu 200-300 de copii la evenimente tematice pentru adulti si "ursit" pentru tineri insuratei.

Pentru o viata plina de culoare! Carnaval Party


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 1 iulie - 31 iulie 2010;
Participa la concurs toti cei care raspund printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Comentariile copiate de la alti participanti vor duce la anularea participarii la concurs;
Castigatorii vor fi anuntati pe site in pagina concursului, pe data de 2 august 2010; Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Castigatorul concursului este zuzuzuza. Deasemenea Carnaval Party ofera reducere de 10% tuturor celor care au participat la concurs.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Si totusi IUBIREA
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right