Skip to article

Castiga una dintre cele 3 invitatii duble la petrecerea Good Life din Gaia Boutique Club!

Castiga una dintre cele 3 invitatii duble la petrecerea Good Life din Gaia Boutique Club!
"Incepem sezonul de petreceri `Good Life` din 2013 cu un prieten foarte indragit, Doctor Dru!

Va amintiti cu siguranta de petrecerea de vara trecuta, in care am dansat impreuna pe vibe-uri pozitive si molipsitoare.

Doctor Dru a incins spiritele si calcaiele pana in zorii zilei, alaturi de DJ-ii romani.O experienta deosebita pe care o vom repeta pe 15 martie 2013 intr-o locatie cu totul noua pentru publicul Good Life.

https://www.facebook.com/events/132918316883857

House-ul este playgroundul lui Doctor Dru, iar jucaria lui preferata este soul-ul. in doar cativa ani de activitate, artistul german a reusit sa se infiltreze intr-un rol impozant in scena muzicala.

Productiile sale groovy cu radacini de italo disco l-au propulsat instant din anonimitatea underground-ului in lumina reflectoarelor."

Castiga una dintre cele 3 invitatii duble la petrecerea Good Life din Gaia Boutique Club!

Gaia Boutique Club si Ele.ro te invita la concurs!

Poti castiga 3 invitatii duble la petrecerea Dr Dru, alaturi de VRT, Giuser si Search Dip, nume familiare in industria muzicala de club!

Participa la concurs

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea:

Care este melodia ta preferata a lui Dr Dru?


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 9-13 martie 2013, ora 10.00;
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, dintre aceia care raspund la intrebarea concursului;
Se vor desemna, in data de 13 martie, 3 castigatori ai unei invitatii duble la petrecerea Dr Dru, alaturi de VRT, Giuser si Search Dip din Gaia Boutique Club, strada Tarmului nr. 18. Petrecerea va avea loc vineri, 15 martie, cu incepere la orele 22:00.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti.

Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

anammunteanu
mdraz
iulia12


Articole recomandate

Idei pentru a crea un album foto cu familia Idei pentru a crea un album foto cu familia
Ne place sa ne uitam la fotografii vechi de familie. Este întotdeauna plăcut să retrăiești amintirile, dar, ca fotograf, poate fi, de asemenea, o sursă excelentă de inspirație pentru locuri și idei de filmat. Puteti realiza pe loc un “studio”
Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina
Baile Herculane reprezinta un loc de poveste din mai multe puncte de vedere. In primul rand, trebuie precizat faptul ca statiunea balneoclimaterica este amplasata intr-un peisaj de basm, in inima padurilor de conifere. Apoi, insasi legenda locului este incredibila. Se spune ca Hercule a poposit in
Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate? Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate?
Pisicile sunt animale de companie greu de înlocuit. Atunci când decizi să aduci în sânul familiei o pufoșenie dornică de joacă și mereu în căutare de atenție și dragostea celor din jur, trebuie să te gândești de la
Deja ti-e dor de vara? Alege un sejur in Dubai de la Hello Holidays! Deja ti-e dor de vara? Alege un sejur in Dubai de la Hello Holidays!
Aproape s-a încheiat vara anului 2021 și cu toate că speram să ne bucurăm de temperaturi mult mai ridicate, se pare că vremea a avut alte planuri. Așa că probabil și tu poți spune deja că îți este dor de vară, de zilele
De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor
Tot ceea ce ne defineşte în viaţă ca oameni este în strânsă legătură cu un sentiment puternic, emoţia. Fie că ne bucurăm sau dimpotrivă, avem parte de tristeţe, emoţia se instalează imediat în psihicul nostru.