Skip to article

Castiga unul dintre cele 20 de premii Ariel 3D Actives!

Castiga unul dintre cele 20 de premii Ariel 3D Actives!
Ariel revolutioneaza standardele de curatenie aducand tehnologia 3D in lume tesaturilor, prin lansarea unei noi formule de curatare - Ariel 3D Actives.

Dupa studii si cercetari in randul a mai mult de 50,000 de consumatori din intreaga lume, cercetatorii Ariel s-au folosit de tehnologia 3D pentru a crea o noua formula de curatare: noul Ariel 3D Actives, cu tripla actiune impotriva petelor in profunzime, pentru un aspect impecabil.

Dezvoltarea formulei de curatare a noului Ariel 3D Actives a fost posibila prin utilizarea unor instrumente 3D revolutionare pentru acest domeniu. Tehnologia Micro CT le-a permis cercetatorilor sa scaneze fibrele si petele, sa determine structura lor in cele mai profunde amanunte si sa localizeze pata pe tesatura, facand astfel posibila indepartarea ei fara a afecta materialul.

Tehnica scanarii IRM ? Imagistica prin Rezonanta Magnetica ? a permis vizualizarea si intelegerea puterii si a intensitatii de penetrare a petelor, in timp ce utilizarea Microscopului Electronic cu Scanare (SEM) a permis studierea topografiei materialelor.

Performanta noii tehnologii a fost demonstrata live invitatilor speciali de la evenimentul de lansare Ariel 3D Actives din Dubai, intr-o experienta unica in tunelul inovatiei, in care tehnologia de ultima ora s-a impletit cu spectacolul tridimensional.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul de lansare, urmareste materialul video.

Ariel 3D Actives pe video.ele.ro

Milioane de femei se pot bucura de acum de Ariel 3D Actives: cu tripla actiune impotriva petelor in profunzime, pentru haine impecabile. Descopera si tu inovatia Ariel! Intra in competitie, raspunde la intrebarea ?Cati consumatori au intrat in studiile si cercetarile expertilor Ariel?? si poti castiga unul dintre cele 20 de premii constand in 6 kg de detergent Ariel 3D Actives.

Castiga unul dintre cele 20 de premii Ariel 3D Actives!


Participa si tu la concursul nostru si bucura-te de formula inovatoare Ariel 3D Actives, cu tripla actiune impotriva petelor in profunzime, care patrunde in reteaua fibrelor tesaturii, pentru o curatare impecabila.

Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos si te-ai inscris automat in concurs:

Cati consumatori au intrat in studiile si cercetarile expertilor Ariel?
1.
Mai mult de 100.000 de consumatori
2. Mai mult de 50.000 de consumatori
3. Mai mult de 5000 de consumatori


Regulament concurs:
Concursul de desfasoara in perioada 23.11.2011 ? 07.12.2011, ora 12.00;
Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului!
Se vor desemna, in data de 30 noiembrie, ora 12.00 si 7 decembrie, ora 12.00, prin tragere la sorti, 10 castigatori/ saptamana a cate un premiu constand in 6 kg de Ariel 3D Actives. In total vor fi 20 de castigatori.
Lista cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul fiecarei saptamani de concurs.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Termeni si conditii
Prin furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal declarati ca sunteti de acord cu inregistrarea datelor dumneavoastra in baza de date a societatii ActiveSoft SRL, inregistrata ca Operator de date cu caracter personal nr. 4760 , in vederea partciparii la acest concurs, desemnarii castigatorilor si inmanarii premiilor. Datele sunt protejate conform legislatiei in vigoare pentru confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele mentionate anterior.
De asemenea, luati la cunostinta faptul ca, potrivit Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va sunt garantate urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a solicta stergerea datelor si dreptul de opozitie.
Pentru a va exercita drepturile garantate de legea privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, puteti trimite o cerere scrisa datata si semnata la adresa contact@ele.ro.
Concursul Castiga unul dintre cele 20 de premii Ariel 3D Actives! denumit in continuare "Concurs", este organizat si desfasurat de catre ELE.ro, cu sediul in Bdul Pierre de Coubertin, et 2, Sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40 cod fiscal nr. 9830/2001, denumit in continuare "Organizator". Organizatorul are obligatia de a livra premiile
Regulamentul oficial este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, oricand pe perioada Campaniei, la (adresa pagina)
Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica Regulamentul oficial, completarea si/sau modificarea urmand a fi adusa la cunostinta publica pe pagina.
Conditiile de validare: castigatorul sa fie cetatean roman; castigatorul sa aiba minim 18 ani impliniti;
Un castigator nu pot revendica mai mult de un premiu. Nu se acorda contravaloarea premiului in bani.
Participarea la acest concurs presupune automat acordul participantilor, ca datele personale furnizate sa devina proprietatea organizatorului ELE.ro. Aceste date pot fi utilizate pentru actiuni publicitare viitoare, fara alte obligatii sau plati. Toti participantii in promotie accepta sa se conformeze acestui regulament.

Castigatorii primei saptamani de concurs sunt:

gloriaruxy
Lumi123
b_adrian68
MihaitzaC
dizica
criscertesuna
gelly
Ailirpa78
irina_nalya
migerberaCastigatorii celei de-a doua saptamani de concurs sunt:

Maryen
18rodica
tigruta
pamypamela1
valy_sageata
andr11
MIHAELAZAINEA
ani_mardari
Ma_rhyana
mishelle0


Felicitari!

Articole recomandate

Calatorii cu masina: 5 dintre cele mai spectaculoase drumuri rutiere din Europa Calatorii cu masina: 5 dintre cele mai spectaculoase drumuri rutiere din Europa
Europa are peisaje spectaculoase, cu munți falnici și cascade uimitoare, iar castelele, palatele, bisericile și muzeele care datează din vremuri străvechi fac ca bătrânul continent să fie o alegere perfectă pentru vacanțe. Cu toate că
Alege sa devii prioritatea ta - in ce feluri te poti rasfata in aceasta perioada Alege sa devii prioritatea ta - in ce feluri te poti rasfata in aceasta perioada
După două luni de stat acasă, restricții și interacțiune redusă cu prietenele tale, e timpul să îți iei revanșa. Să te bucuri mai mult, să te răsfeți așa cum meriți, să schimbi locul măcar pentru un
Povestea adevarata din Molly's Game: Cele trei diferente fata de povestea adevarata Povestea adevarata din Molly's Game: Cele trei diferente fata de povestea adevarata
Molly's Game, filmul de succes realizat de Aaron Sorkin din viața lui Molly Bloom, femeia care a organizat jocuri exclusiviste de poker pe bani grei, are și câteva diferențe față de povestea adevărată. Lansat în 2017, filmul Molly's Game a avut-o în
Cum organizezi petrecerea de taiere a motului Cum organizezi petrecerea de taiere a motului
In Romania, prima aniversare a copilului este de multe ori echivalenta cu petrecerea pentru taierea motului, daca este baiat, sau ruperea turtei, daca este fata. O traditie foarte veche, avand la baza un obicei pagan, taierea motului se practica aproape peste tot in tara si este un prilej de
Sfaturi pentru Cumpararea unui Vehicul Second-Hand Sfaturi pentru Cumpararea unui Vehicul Second-Hand
Daca ar fi sa cumparati un vehicul nou, acesta ar incepe sa isi piarda din valoare imediat ce ati plecat din parcare. De ce ai vrea sa faci o investitie despre care stii ca va pierde bani intr-un minut dupa cumparare? Nu ar fi un lucru intelept. Exista o multime de avantaje financiare cand vine