Concurs 10 - 18 februarie 2009: Castiga o carte de la Editura Tritonic!

Concurs 10 - 18 februarie 2009: Castiga o carte de la Editura Tritonic!
  calendar_month        
Daca viata ta ar fi un roman, cum s-ar numi?

Raspunde pe forum.ele.ro la intrebarea noastra si Editura Tritonic te premiaza cu o carte.Detalii premii:

Alfabetul pietrelor De Henrietta Rose- Innes

89634.jpg

Povestea se construieste in jurul amintirilor lui Jean, unul dintre cei doi copii salbatici gasiti intr-o pestera de arheologul Bernard Faro.

Amintiri confuze, neclare, aminitiri in care vocea fratelului sau il cheama la el, in padurea din care au venit. Pentru a scapa de aceste viziuni apasatoare, Jean trebuie sa isi infrunte demonii trecutului, trebuie sa invete sa citeasca, din nou, Alfabetul Pietrelor. Dar, ca in orice alta incercare decisiva pentru un om, are nevoie de ajutor. Iar ajutorul tot din amintiri, din trecut vine.

Frida De Barbara Mujica

Povestit prin vocea surorii Fridei Kahlo, Cristina, romanul este atat o fictiune construita sclipitor, cat si un portret viu al unei femei seducatoare si unice.

Ceea ce se deruleaza prin fata ochilor cititorului este, totodata, povestea unor rivalitati puternice intre surori ? Cristina si Frida lupta pentru dragostea lui Rivera ?, dar si istoria fascinanta a Mexicului din prima jumatate a secolului XX, cu personaje ca revolutionarul rus Leon Trotki sau staruri de cinema ametitor de frumoase precum Maria Felix, Dolores del Rio si Paulette Goddard.

Mary Renascuta De Camille DeAngelis

89635.jpg
Lucy Morrigan, o tinara cercetatoare in domeniul geneticii, traieste impreuna cu iubitul ei, Gray, in vechiul conac al familiei.

Folosind o picatura de singe colectata de pe o batista gasita in podul casei, ea reuseste s-o cloneze pe bunica ei, Mary. Dar in loc sa obtina un copil, Lucy aduce la viata o Mary de douazeci si doi de ani. Aceasta se trezeste intr-un soi de deja vu: vie intr-o casa care nu mai este a ei, inconjurata de obiecte care i-au apartinut intr-o viata pe care deja a trait-o, dar pe care nu si-o mai aminteste.Regulament concurs:


Concursul se desfasoara in perioada 10 - 18 feb.
Participa la concurs toti cei care au scris pe forum la tema concursului.
Participantii care vor posta mai multe mesaje pe forum vor fi descalificati.
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte.
Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Tritonic si anuntati pe forum si pe site in pagina concursului, pe data de 18 feb.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Castigatorii sunt:

Alintata ? Alfabetul pietrelor De Henrietta Rose- Innes
Monikado - Mary Renascuta De Camille DeAngelis
ionela_macmac - Frida De Barbara Mujica

Felicitari!

Recomandari