Skip to article

Concurs 4 - 11 septembrie 2009: Castiga o carte de la Editura Tritonic!

Concurs 4 - 11 septembrie 2009: Castiga o carte de la Editura Tritonic!
Ce carte crezi ca ti-a schimbat viata?

Raspunde pe forum.ele.ro la intrebarea noastra si Editura Tritonic te premiaza cu o carte.Detalii premii:

616: Totul este infern De David Zurdo si iAAngel GutiiAArrez

Concurs 4 - 11 septembrie 2009: Castiga o carte de la Editura Tritonic!

Cazurile misterioase si inexplicabile ? sau cu greu explicabile -, prezente in aceasta carte, au o baza real?. Numarul 616 este atribuit, initial, in Apocalipsa Sfantului Ioan, Fiarei, adica lui Lucifer incarnat.

Acest numar a fost inlocuit mai tarziu de catre primii crestini, care au introdus numarul 666. Acest numar este legat de temutul imparat roman Nero, crud persecutor al crestinilor. Concluzia ingrijoratoare la care ajunge cartea aceasta, in lumina faptelor si a neindoielnicei fermitati a logicii, ar putea fi ADEVARUL.
Babilon De Richard Calder

Concurs 4 - 11 septembrie 2009: Castiga o carte de la Editura Tritonic!
Romanul lui Richard Calder este o fictiune cu elemente psihologice si sociale ce are in centru anticul conflict dintre barbat si femeie.

Babylon nu este un roman politist si totusi crime se comit; nu este un roman de dragoste si totusi personajele centrale iubesc si doresc sa fie iubite; nu este un roman de spionaj si totusi secretul si misterul apar la fiecare pas; este un roman complex de fictiune, captivant atat pentru amatorii de subtilitati psihologice si sociale cat si pentru amatorii de suspans si finaluri neasteptate.

Dansul mortii De Linda Fairsten

Concurs 4 - 11 septembrie 2009: Castiga o carte de la Editura Tritonic!
In timp ce investiga un caz de viol, Alexandra Cooper este chemata de detectivii Mercer Wallace si Mike Chapman sa li se alature intr-un nou caz. Faimoasa balerina Natalya Galinova dispare in timpul unei reprezentatii de la Metropolitan Opera, punctul de maxim interes artistic al New Yorkului.

Cadavrul ei este descoperit curind in sistemul de aerisire al Operei. Suspectii nu sint putini: agentul balerinei, producatorul voyeurist de pe Broadway, fiica acestuia si directorul artistic al Operei. Uneori, adevarul e mai straniu decit fictiunea.


Regulament concurs:


Concursul se desfasoara in perioada 4 septembrie - 11 septembrie.
Participa la concurs toti cei care au scris pe forum la tema concursului.
Participantii care vor posta mai multe mesaje pe forum vor fi descalificati.
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte.
Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Tritonic si anuntati pe forum si pe site in pagina concursului, pe data de 11 septembrie.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Castigatorii sunt:

sosie - 616 - Totul este infern De David Zurdo si iAAngel GutiiAArrez
cristinalex - Babilon De Richard Calder
serban_lili - Dansul mortii De Linda Fairsten

Felicitari!

Articole recomandate

Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect
Se vorbeste din ce in ce mai mult despre importanta unei rutine, de la cea de ingrijire si infrumusetare, pana la cea care te ajuta sa fii mai productiva la serviciu. Pe de alta parte, alte voci ne indeamna sa iesim din rutina si din zona de confort. Toate aceste mesaje contradictorii pot fi destul
Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata
Păpușile sunt jucăria eternă. Aspectul lor se îmbunătățește constant de-a lungul anilor, dar rolul lor în dezvoltarea copilului rămâne semnificativ. Fiecare jucărie dezvoltă abilitățile micuțului și îl
An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022? An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022?
Suntem într-un moment în care ni se reconsolidează modul în care facem alegerile - indiferent că vorbim de strictul necesar sau de modul în care ne petrecem timpul liber. Poate, mai mult ca niciodată, ne dorim să arătăm persoanelor apropiate
Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau
Uneori nimic nu este mai complicat decât să alegi cadoul ideal pentru partenerul tău. Bărbaților le plac obiectele utile, masculine, pe care le pot folosi cu un scop bine definit, iar acest lucru poate să facă dintr-o simplă sesiune de cumpărături o
TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun
Crăciunul este în sfârșit aici și, pe lângă sentimentul de armonie, poate apărea și stresul generat de stabilirea bugetului pentru diverse cumpărături și cadouri. Astfel, este recomandat să nu faci aceste cinci greșeli pentru a