Skip to article

Concurs: Afla mai multe despre arta seductiei!

Concurs: Afla mai multe despre arta seductiei!
Orice femeie ar trebui sa stie sa isi puna in valoare calitatile atunci cand vrea sa fie atractiva pentru persoanele de sex opus. Prin seductie, o femeie devine interesanta, are puterea de a atrage priviri, devine placuta sau chiar apreciata de cei din jurul sau.

A fost dovedit faptul ca fiecare dintre noi ne nastem cu o oarecare putere de seductie, insa pe parcursul vietii, prin exercitiu, invatam mult mai bine cum sa seducem si sa ne lasam seduse in functie de dorintele si placerile noastre.

Seductia este o arta pe care fiecare femeie ar trebui sa o detina.


Daca vrei sa afi care sunt cele mai inedite metode de seductie participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu editura Nemira si poti castiga cartea "208 Metode Inedite De Seductie"

Posteaza un comentariu in pagina concursului care sa raspunda, cat mai original, la intrebarea Care este secretul tau pentru a seduce?, incearca sa argumentezi raspunsul tau si poti fi una dintre fericitele castigatoare ale cartii.

Concurs: Afla mai multe despre arta seductiei!
Prezentare de carte "208 Metode Inedite De Seductie"

"Doamnelor, 208 metode inedite de seductie va este dedicata.
Ea va vorbeste despre seductie, despre tandrete, despre placere. Cea a amantului, a partenerului, a sotului vostru. Cu toate acestea, aveti grija sa nu ajunga la el. Secrete picante, sfaturi voluptuoase, confidente nerusinate: puteti afla in paginile ei tot ceea ce voi, si doar voi, trebuie sa stiti pentru ca barbatul de alaturi sa va iubeasca la nebunie.
Exista tot atatea feluri de a seduce un barbat, cate moduri de a face dragoste. Asa ca dati frau liber indragostitei din voi si, cu tandrete si fantezie, veti descoperi cum sa sa traiti alaturi de partener placeri nebanuite..."

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 29 ianuarie - 4 februarie 2010;
Participa la concurs toti cei care au postat un comentariu pertinent la tema concursului;
Comentariile copiate de la alti participanti vor duce la anularea participarii la concurs;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte;
Castigatorii vor fi anuntati pe site in pagina concursului, pe data de 5 februarie2010;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 5 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

selkirkitten
alinush209
lauradriha

Felicitari!

Articole recomandate

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet? Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?
Au fost alături de voi în clipa în care ați devenit o familie, sunt cei mai buni prieteni și acum le spuneți simplu: nașii. De regulă, Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej de o petrecere la nași acasă, așa că nu te
Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii
Atunci când dorești să achiziționezi o mașină de ocazie, este mai avantajoasă alegerea unei mașini rulate, comparativ cu achiziția unei mașini noi. Beneficiul major îl reprezintă prețul, deoarece o mașină second hand va fi
999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale 999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale
Cadourile sunt modul prin care ne aratam fericirea pentru realizarile altei persoane, aprecierea, iubirea si gratitudinea ca fac parte din viata noastra. Exista numeroase aniversari de-a lungul anilor pe care le sarbatorim cu cei dragi, insa unele ocazii se fac mai remarcate. Daca persoana iubita
Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea! Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea!
Pe lângă distracție, înotul este un excelent exercițiu aerob care poate reduce riscul unor boli cronice precum tensiune arterială crescută și diabetul! Abonamentele la înot și cursurile de înot pentru adulți și copii sunt o alegere
Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor
Pungile de sterilizare autosigilante sunt create pentru depozitarea în siguranță a materialelor pentru sterilizare uscată, cu abur, eliminare sau incinerare. Sunt disponibile opțional ca pungi standard, care trebuie să fie legate sau sigilate cu bandă