Skip to article

Concurs: Big Media te ajuta sa-ti cunosti mai bine partenerul!

Concurs: Big Media te ajuta sa-ti cunosti mai bine partenerul!
Femeia generatiei Facebook nu seamana, din punct de vedere al exigentelor la care isi raporteaza partenerul emotional, cu femeia anilor`80.

Femeia sec.XXI are o personalitate complexa, este independenta si mult mai sofisticata. Din nefericire, in foarte multe cazuri, partenerii acestui nou model feminin sunt incremeniti in sabloane comportamentale invechite, sunt incapabili sa-si recalibreze matricea emotionala si par a nu fi dispusi sa faca nici un fel de concesie in ceea ce priveste recunoasterea rolului pe care femeia de astazi este pregatita sa si-l asume.

Daca vrei sa-ti cunosti mai bine partenerul de viata te asteptam la cursul de inteligenta practica si emotionala.

Participa la concurs:

Ele.ro impreuna cu Big Media iti ofera o invitatie la cursul "Alege, modeleaza si iubeste" .
Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi printr-un comentariu la intrebarea "Cat de bine consideri ca-ti cunosti partenerul de viata?".
Argumenteaza-ti raspunsul si esti inscrisa in mod automat in concurs!

Concurs: Big Media te ajuta sa-ti cunosti mai bine partenerul!


"Alege, modeleaza si iubeste" este un curs basic de inteligenta practica si emotionala adresat femeilor care doresc sa afle cum isi pot negocia cu fermitate pozitia in relatia emotionala cu un barbat.

BiG Media Relatii Publice este o agentie de relatii publice specializata in consultanta in comunicare si organizare de evenimente.
Infiintata in 2005, compania si-a largit de-a lungul timpului aria de servicii, furnizand expertiza si in comunicarea cu mass-media, consultanta de imagine pentru persoane publice din mediul politic sau economic si campanii de comunicare online.


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 16 mai - 25 mai 2011
Participa la concurs toate persoanele care raspund printr-un comentariu la intrebarea concursului.
Castigatoarea trebuie sa fie din Bucuresti;
Vor fi excluse din concurs persoanele care participa de mai multe ori.
Pe data de 26 mai va fi desemnata o castigatoare a unei invitatii la cursul "Alege, modeleaza si iubeste" din data de 28 mai.
Castigatoarea va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in termen de 1 zi de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. castigatoarea este:

monicelp

Pentru ca nu am primit raspuns de la utilizatoareamonicelpam desemnat o alta castigatoare:

iupas

Pentru ca nu am primit raspuns nici de la utilizatoareaiupasam desemnat o alta castigatoare:

olgaeu

Felicitari!

Articole recomandate

7 carti pe care sa le citesti cand trebuie sa stai acasa 7 carti pe care sa le citesti cand trebuie sa stai acasa
Distantarea sociala recomandata de autoritati are si partea ei buna. Avem timp pentru tot felul de lucruri care inainte erau amanate. In loc de 30 de minute petrecute in trafic, avem 30 de minute ca sa facem ceva pentru noi, de exemplu. Fie ca este un curs de dezvoltare personala, urmarirea unui
Clujul va avea metrou Clujul va avea metrou
Cluj-Napoca va fi al doilea oraş din Romania care va avea metrou, dupa Bucuresti. Punerea metroului pe  harta Cluj  ar urma sa coste un miliard de euro, potrivit anunturilor oficiale. Traseul liniei de metrou ar urma sa acopere o  distanta  de 16 kilometri, intre Floresti
Harta Metrou iti spune la ce ora ajunge metroul in statie Harta Metrou iti spune la ce ora ajunge metroul in statie
Metroul este cel mai rapid mijloc de transport in comun din  Bucuresti  si zeci de mii de calatori il folosesc zilnic, pe toate magistralele. Pentru a te descurca mai usor la metroul Bucuresti, ai acum la dispozitie o aplicatie care, dincolo de traseele cele mai potrivite pentru o
Drojdie facuta in casa. Cum o prepari Drojdie facuta in casa. Cum o prepari
Drojdia facuta in casa sau maiaua, cum mai este numita, este mult mai sanatoasa decat drojdia cumparata din magazine. Aceasta se prepara dintr-un amestec de faina cu apa care trebuie lasat sa fermenteze cateva zile. Drojdia facuta in casa este mai sanatoasa decat cea din comert deoarece contine
Zboruri ieftine pe fondul temerilor coronavirusului Zboruri ieftine pe fondul temerilor coronavirusului
Calatoriile aeriene devin din ce in ce mai rare odata cu anularile zborurilor si carantinele din toata tara, pe fondul pandemiei de coronavirus, insa unii tineri profita de bilete de zbor mai ieftine si spun ca este cea mai buna perioada pentru a calatori.  „Nu este deloc placut sa stai