Skip to article

Concurs: Big Media te ajuta sa-ti cunosti mai bine partenerul!

Concurs: Big Media te ajuta sa-ti cunosti mai bine partenerul!
Femeia generatiei Facebook nu seamana, din punct de vedere al exigentelor la care isi raporteaza partenerul emotional, cu femeia anilor`80.

Femeia sec.XXI are o personalitate complexa, este independenta si mult mai sofisticata. Din nefericire, in foarte multe cazuri, partenerii acestui nou model feminin sunt incremeniti in sabloane comportamentale invechite, sunt incapabili sa-si recalibreze matricea emotionala si par a nu fi dispusi sa faca nici un fel de concesie in ceea ce priveste recunoasterea rolului pe care femeia de astazi este pregatita sa si-l asume.

Daca vrei sa-ti cunosti mai bine partenerul de viata te asteptam la cursul de inteligenta practica si emotionala.

Participa la concurs:

Ele.ro impreuna cu Big Media iti ofera o invitatie la cursul "Alege, modeleaza si iubeste" .
Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi printr-un comentariu la intrebarea "Cat de bine consideri ca-ti cunosti partenerul de viata?".
Argumenteaza-ti raspunsul si esti inscrisa in mod automat in concurs!

Concurs: Big Media te ajuta sa-ti cunosti mai bine partenerul!


"Alege, modeleaza si iubeste" este un curs basic de inteligenta practica si emotionala adresat femeilor care doresc sa afle cum isi pot negocia cu fermitate pozitia in relatia emotionala cu un barbat.

BiG Media Relatii Publice este o agentie de relatii publice specializata in consultanta in comunicare si organizare de evenimente.
Infiintata in 2005, compania si-a largit de-a lungul timpului aria de servicii, furnizand expertiza si in comunicarea cu mass-media, consultanta de imagine pentru persoane publice din mediul politic sau economic si campanii de comunicare online.


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 16 mai - 25 mai 2011
Participa la concurs toate persoanele care raspund printr-un comentariu la intrebarea concursului.
Castigatoarea trebuie sa fie din Bucuresti;
Vor fi excluse din concurs persoanele care participa de mai multe ori.
Pe data de 26 mai va fi desemnata o castigatoare a unei invitatii la cursul "Alege, modeleaza si iubeste" din data de 28 mai.
Castigatoarea va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in termen de 1 zi de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. castigatoarea este:

monicelp

Pentru ca nu am primit raspuns de la utilizatoareamonicelpam desemnat o alta castigatoare:

iupas

Pentru ca nu am primit raspuns nici de la utilizatoareaiupasam desemnat o alta castigatoare:

olgaeu

Felicitari!

Articole recomandate

Iata regulile de aur pentru a bea cea mai buna cafea Julius Meinl! Iata regulile de aur pentru a bea cea mai buna cafea Julius Meinl!
Este bautura care poate face diferenta intre o zi reusita si una dificila. Poate sa te binedispuna sau, dimpotriva, sa te streseze prin golul creat de absenta sa. Poate fi momentul preferat al zilei. Poate reprezenta cheia succesului. O cunosti de mult timp. Ti-a fost "prietena" de nadejde inca de
Moduri prin care sa duci o viata eco friendly Moduri prin care sa duci o viata eco friendly
Poate ai devenit interesata de felurile prin care poti duce o viata prietenoasa cu mediul odata cu intensificarea efectelor incalzirii globale, apelurile facute de numerosi lideri mondiali, persoane publice si activisti. Toate aceste informatii te pot ajuta sa descoperi mai multe despre gravitatea
10 citate celebre despre noroc 10 citate celebre despre noroc
Norocul este unul dintre cele mai discutate lucruri din lume. Oamenii au crezut în existența norocului de când lumea și pământul. Se crede că norocul este un lucru cu care te naști înzestrat sau nu, iar șansele de a avea noroc dacă nu te-ai
Cum iti pregatesti masina pentru sezonul rece Cum iti pregatesti masina pentru sezonul rece
Odata cu venirea sezonului rece, nu doar garderoba si casa au nevoie de pregatiri speciale, ci si masina. Pentru a evita problemele, mai ales in cursul iernii, cand poate iti va fi mai greu sa mergi cu ea la service, este mai bine sa faci o serie de verificari inainte ca vremea sa se raceasca
Jucatoare faimoase de poker care pot fi o inspiratie pentru orice femeie Jucatoare faimoase de poker care pot fi o inspiratie pentru orice femeie
Unii ar spune ca este greu sa fii femeie in lumea barbatilor, dar sunt o multime de reprezentante ale sexului frumos care au luat aceasta sintagma ca pe o provocare si au demonstrat ca se pot descurca cel putin la fel de bine. Lumea jocurilor de noroc este un exemplu la fel de bun ca oricare altul