Concurs: Castiga invitatii pentru doua persoane la film 13 februarie - 16 februarie 2012!

Concurs: Castiga invitatii pentru doua persoane la film 13 februarie - 16 februarie 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 13 februarie - 16 februarie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.

Recomandarea saptamanii:
Calatoria 2: Insula misterioasa - 3D
62644.jpg


Calatoria 2: Insula Misterioasa este continuarea fenomenului mondial din 2008, Calatorie spre centrul Pamantului, o noua experienta cinematografica extrema. De aceasta data tanarul Sean Anderson (Josh Hutcherson) are de-a face cu o situatie de-a dreptul ciudata: primeste intamplator un semnal bruiat, de pe un taram misterios, care practic nu ar trebui sa existe.

Este vorba despre celebra insula din scrierile lui Jules Verne, aceeasi despre care bunicul sau i-a spus nenumarate povesti si in cautarea careia si-a petrecut o mare parte din viata. Un loc magic, al vietuitoarelor ciudate, muntilor de aur si al vulcanilor letali, insula ascunde un secret incredibil.

Insotiti de un pilot de elicopter (Luis Guzman) si frumoasa, dar incapatanata sa fiica, Sean si tatal sau vitreg, Hank (Dwayne Johnson) pornesc in cautarea tinutului legendar, o calatorie ce se dovedeste a fi aventura vietii lor.

Insa, misiunea lor este aproape imposibila, pentru ca odata ajunsi acolo, sunt nevoiti atat sa protejeze speciile de-a dreptul unice, cat si sa se salveze inainte ca insula sa fie ingropa in ocean pentru totdeauna.

Cu: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens, Michael Caine, Kristin Davis, Luis GuzmiAAn, Anna Colwell
Regia: Brad Peyton
Scenariu: Brian Gunn, Mark Gunn, Richard Outten, Jules Verne
Gen: Actiune, Aventuri, Familie
Producator: New Line Cinema
Durata: 94 min
Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Filmul ?Calatoria 2: Insula misterioasa? este continuarea carui film celebru lansat in 2008?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 3 februarie ? 10 februarie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
13 februarie - 16 februarie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

sir_ady
leeas
mandoaca

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

m am tuns
  • person

    "nu inteleg de ce nu preia jurnalul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right