Skip to article

Concurs: Castiga un CD cu Laurie Anderson!

Concurs: Castiga un CD cu Laurie Anderson!
Timp de 30 de ani artista americana, Laurie Anderson a reusit sa se mentina atat ca artist vizual, cat si ca poeta, compozitoare, fotograf si regizor.

Laurie Anderson este o artista recunoscuta atat pentru nonconformismul cat si pentru curajul sau de a experimenta si mixa o varietate de stiluri muzicale. Laurie reuseste astfel sa imbine cu gratie artele vizuale, poezia si povestirile cu sunetele viorii si a clapelor creand fanilor o lume proprie.

Artista a lansat pe 14 iunie albumul Homeland. Discul este produs de Anderson impreuna cu sotul sau, celebrul Lou Reed si Roma Baran. Laurie canta si la vioara, cat si la percutie. Vocea ei este atat clara cat si filtrata prin filtrele pe care ea insasi le-a creat, relizandu-si in acest fel semnatura sa vocala unica. Pe album apare si vocea alter-egoului ei masculin Fenway Bergamot, care nareaza cantecul Another Day in America.

Pentru Homeland, Anderson lucreaza cu diversi artisti printre care si Rob Burger (keyboards), Omar Hakim (tobe), Kieran Hebden (keyboards), Shahzad Ismaily (percutie) Eyvind Kang (viola), Peter Scherer (keyboards), Skuli Sverrisson (bass), Ben Witman (percutie si tobe) si John Zorn (saxofon).

Homeland este primul album de studio, pe care Anderson l-a lansat dupa "Life on a string", disc lansat in 2001 pentru care cantareata a primit din partea New York Times doar critici pozitive.

Publicul roman va avea ocazia sa o asculte pe noncoformista artista pe 11 noiembrie la Teatrul National de Opereta Ion Dacian.
Concurs: Castiga un CD cu Laurie Anderson!


Tracklisting:

1 Transitory Life
2 My Right Eye
3 Thinking Of You
4 Strange Perfumes
5 Only An Expert
6 Falling
7 Another Day In America
8 Bodies In Motion
9 Dark Time In The Revolution
10 The Lake
11 The Beginning Of Memory
12 Flow

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea "Cum se numeste albumul pe care Laurie Anderson l-a lansat pe 14 iunie? si poti castiga un CD oferit de A&A Records cu melodiile artistei.


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 26 octombrie - 2 noiembrie 2010;
Participa la concurs toti cei care au postat un comentariu pertinent la intrebarea concursului;
Se vor desemna 2 castigatori a cate un CD;
Raspunsurile multiple vor duce la anularea participarii la concurs;
Castigatorii vor fi anuntati pe site in pagina concursului, pe data de 3 noiembrie 2010;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

cristachem10
Isabele

Felicitari!

Articole recomandate

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet? Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?
Au fost alături de voi în clipa în care ați devenit o familie, sunt cei mai buni prieteni și acum le spuneți simplu: nașii. De regulă, Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej de o petrecere la nași acasă, așa că nu te
Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii
Atunci când dorești să achiziționezi o mașină de ocazie, este mai avantajoasă alegerea unei mașini rulate, comparativ cu achiziția unei mașini noi. Beneficiul major îl reprezintă prețul, deoarece o mașină second hand va fi
999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale 999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale
Cadourile sunt modul prin care ne aratam fericirea pentru realizarile altei persoane, aprecierea, iubirea si gratitudinea ca fac parte din viata noastra. Exista numeroase aniversari de-a lungul anilor pe care le sarbatorim cu cei dragi, insa unele ocazii se fac mai remarcate. Daca persoana iubita
Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea! Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea!
Pe lângă distracție, înotul este un excelent exercițiu aerob care poate reduce riscul unor boli cronice precum tensiune arterială crescută și diabetul! Abonamentele la înot și cursurile de înot pentru adulți și copii sunt o alegere
Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor
Pungile de sterilizare autosigilante sunt create pentru depozitarea în siguranță a materialelor pentru sterilizare uscată, cu abur, eliminare sau incinerare. Sunt disponibile opțional ca pungi standard, care trebuie să fie legate sau sigilate cu bandă