Skip to article

Concurs: Castiga un sistem de boxe Genius

Concurs: Castiga un sistem de boxe Genius
In loc de banalele cravate, camasi sau tricouri, pe care iubitul tau le primeste de la prieteni si de care deja s-a plictisit, participa la concurs pentru a castiga un cadou SUPER COOL: un sistem de boxe SW HF 5.1 5050 de la Genius.

Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga este sa raspunzi in zona comentarii articol la intrebarea: Ce melodie ai pregati pentru o seara romantica cu iubitul tau?

Sistemul de boxe SW HF 5.1 5050 de la Genius se incadreaza usor in orice tip de decor, fiind confectionat din lemn, display-ul LED contribuind de asemenea la design-ul sau modern.

Pentru tine este SUPER pentru ca poti organiza oricand o seara romantica cu muzica Buddha Bar in surdina, iar pentru el este COOL sunetul puternic si basul suficient de pronuntat, fie ca este vorba de un film, muzica, documentare sau de jocuri.

Concurs: Castiga un sistem de boxe GeniusMai mult, fiind deja popular in randul cumparatorilor avizati, sistemul de boxe Genius este ideal pentru redarea sunetului indiferent daca transferul se face de la DVD Player, consola gaming de ultima generatie, televizor LCD sau MP3 Player.

In plus, telecomanda iti ofera confort prin controlul asupra volumului si conexiunilor si e de ajuns un click ca sa schimbi atmosfera.

Sistemul de boxe SW HF 5.1 5050 este disponibil in Romania prin partenerii Genius.

Putere totala: 150W (subwoofer: 75W)Display LED ideal pentru muzica, filme si jocuri; potrivit pentru DVD Player, consola de gaming, TV, MP3 Player; telecomanda.Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 19 iulie - 9 august 2010;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Vor fi eliminate din concurs persoanele care raspund de mai multe ori la intrebarea concursului sau copiaza raspunsul de la alti participanti.
Se va desemna un singur castigator al sistemului de boxe SW HF 5.1 5050 de la Genius, prin tragere la sorti;
Castigatorul va fi anuntat pe site in pagina concursului, pe data de 10 august 2010;
Castigatorul va primi mail de confirmare la care va trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este

Concurs: Castiga un sistem de boxe Geniuscrisdany75Felicitari!

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă