Concurs: Cu Pantene Pro-V nature FUSION esti pregatita pentru orice coafura!

Concurs: Cu Pantene Pro-V nature FUSION esti pregatita pentru orice coafura!
  calendar_month        
Ca femei, ne dorim mereu sa avem o coafura impecabila cu care sa impresionam, fie ca este vorba despre un eveniment special sau o zi obisnuita la serviciu.

Pentru toate acestea supunem parul zilnic unor proceduri stresante: aplicarea produselor de styling, folosirea placii, a ondulatorului, a uscatorul de par, perierea excesiva.

Pentru coafuri perfecte este nevoie de un par sanatos si, ca in multe alte cazuri, natura in combinatie cu tehnologia ne ofera reteta garantata pentru frumusetea noastra: Pantene Pro-V natureFUSION

Inspirat de tendintele bio, noul Pantene Pro-V natureFUSION imbina extractul de floare de Cassia cu tehnologia Pro-V, intr-un produs inovator care ajuta la restructurarea firului de par, facandu-l vizibil mai rezistent*, de la radacina pana la varf.

Complexul creat prin fuziunea dintre extractul de floare de Cassia si tehnologia Pantene formeaza un strat protector pe suprafata firului de par, ajutandu-l sa fie mai puternic si mai rezitent.

Tot datorita structurii unice a complexului de Cassia, stratul de protectie format functioneaza, in acelasi timp, si ca un transportator al ingredientelor active din balsam si masca de par.

Fiind un produs concentrat, care hraneste profund, masca de par restructureaza si intareste parul impotriva daunelor viitoare, avand de 2 ori mai multi agenti de hranire decat balsamurile obisnuite.

56642.jpg

Prin fuziunea dintre tehnologia Pantene si natura, noua gama Pantene Pro-V natureFUSION (sampon, balsam si masca de par) ajuta la restructurarea firului de par de la radacina pana la varf.

Parul se va electriza mai putin, devenind mai rezistent, mai matasos si mai pregatit pentru orice coafura.

Concurs: Tu ce coafura sofisticata ti-ai dori?

Trimite o imagine cu o coafura sofisticata pe care ai avut-o sau pe care ti-o doresti pe adresa concurs@ele.ro in perioada 1-15 septembrie si poti castiga unul dintre cele 10 seturi cu produse Pantene Pro-V natureFUSION sau poti fii marea castigatoare a unui accesoriu pentru par creat de designerul Kristina Dragomir.

Toate imaginile care vor sosi pe adresa concurs@ele.ro vor fi publicate pe ele.ro pe 16 septembrie.

Nu uita ca pe langa imaginea pe care o trimiti sa completezi in e-mail si datele tale: nume complet, adresa de corespondenta, numar de telefon.


Regulament concurs:

- concursul se desfasoara in perioada 1-15 septembrie
- participa la concurs toate persoanele care trimit pe adresa concurs@ele.ro o imagine cu o coafura sofisticata pe care au avut-o sau pe care si-ar dori-o.
- se vor desemna 10 castigatori a cate un set de produse Pantene Pro-V natureFUSION si un mare castigator al unui accesoriu pentru par creat de designerul Kristina Dragomir.
- castigatorii vor fi seletionati in functie de imaginea trimisa


Castigatoarele sunt:

1. Andra Ghiorghica
2. Badarau Andreea
3. Cazan Ionela
4. Clocoteanu-Ursu Gabriela-Lucia
5. Craciunescu Mihaela-Cornelia
6. Hainarosie Iuliana Maria
7. Joita Alina Andreea
8. Gradinariu Larisa Delia
9. Raileanu Elena Georgiana
10. Tanasa Elena Lucia

Marea castigatoare:
Marcu Gina Alina

Recomandari

Newsletter Ele.ro

O
  • person

    "traieste clipa"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right