Concurs: Ele.ro si Hollywood Multiplex te trimit la film 30 ianuarie - 2 februarie 2012!

Concurs: Ele.ro si Hollywood Multiplex te trimit la film 30 ianuarie - 2 februarie 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 30 ianuarie - 2 februarie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.
62626.jpg


Recomandarea saptamanii:
Dreptate la inaltime/ Man on a Ledge

Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos il aduce pe un politist incoruptibil in pragul nebuniei. Dupa ce a ajuns in inchisoare pentru o infractiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) incepe sa incalce toate regulile, singura lui sansa fiind acum evadarea.

Adevaratul haos incepe la scurt timp dupa fuga din inchisoare, cand, barbierit si imbracat la patru ace Nick ameninta ca se arunca de pe o cladire din mijlocul Manhattanului. Trecatorii incep sa se panicheze vazandu-l acolo si fortele de ordine trimit de urgenta un negociator, Lydia (Elizabeth Banks), pentru a impiedica dezastrul.

Insa teribila scena este de fapt un plan foarte bine pus la punct, iar in timp ce joaca rolul sinucigasului, Nick coordoneaza de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari, pentru disparitia caruia ajunsese initial in inchisoare. Este singura cale de a-si demonstra nevinovatia si pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. In momentul in care politia reuseste sa il identifice, o echipa SWAT este trimisa pe pozitie pentru a-l extermina si cum Lydia nu este inca sigura de partea cui se afla adevarul, sansele lui Nick sunt mai slabe in fiecare clipa.

Cu: Elizabeth Banks, Sam Worthington, Jamie Bell, Kyra Sedgwick, Ed Harris, Genesis Rodriguez, Edward Burns
Regia: Asger Leth
Scenariu: Pablo F. Fenjves
Gen: Thriller
Producator: Di Bonaventura Pictures
Durata: 102 min


Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cine semneaza regia filmului ?Dreptate la inaltime??, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 20 ianuarie ? 27 ianuarie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
30 ianuarie ? 2 februarie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Ramonelu
andreeapodaru
ela_maxxy

Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right