Concurs: Hollywood Multiplex si Ele.ro iti ofera invitatii la film 15 octombrie - 18 octombrie 2012!

Concurs: Hollywood Multiplex si Ele.ro iti ofera invitatii la film 15 octombrie - 18 octombrie 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 15 octombrie - 18 octombrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Taken 2: Teroare in Istanbul - Digital

In Paris, mafia albaneza a facut greseala de a-i rapi fiica lui Bryan Mills (Liam Neeson). Astazi, in timp ce-si plang mortii, albanezii cauta razbunare si-l ataca direct pe acest fost agent CIA aA€Ainzestrat cu abilitati specialeaA€At.
63218.jpg


Insa si de aceasta data, Mills este in stare de orice pentru a-si recastiga libertatea si a-si salva familia din mainile mafiotilor.

In regia lui Olivier Megaton si avandu-i in distributie pe: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen si Leland Orser, thrillerul Taken 2: Teroare in Istanbul / Taken 2, va putea fi vizionat la CinemaPRO si Hollywood Multiplex, din 12 octombrie.

Cu: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Leland Orser, Rade Serbedzija, Jon Gries, Aclan Bates
Regia: Olivier Megaton
Scenariu: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Gen: Actiune, Drama, Thriller
Producator: Europa Corp.
Durata: 91 minParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Cine semneaza regia filmului aA€ATaken 2: Teroare in IstanbuaA€At?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 5 octomrie aA€A" 12 octombrie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
15 octombrie - 18 octombrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Feist
b_adrian68
mihaelutzam

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Libertatea
  • person

    "intrebarea nu e "de ce", intrebarea e "de ce nu""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right