Concurs: Hollywood Multiplex te invita la film 2 aprilie - 5 aprilie!

Concurs: Hollywood Multiplex te invita la film 2 aprilie - 5 aprilie!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 2 aprilie - 5 aprilie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.

Recomandarea saptamanii:
Furia titanilor / Wrath of the Titans
62722.jpg


La o decada dupa ce l-a invins pe maleficul Kraken, Perseu (Sam Worthington) si-a construit o viata linistita de pescar intr-un sat, alaturi de Helius, fiul sau in varsta de 10 ani. Insa, in tot acest timp, lupta pentru suprematie dintre Titani si Zei a continuat sa ameninte echilibrul universului. Lipsiti de loialitatea oamenilor, Zeii pierd controlul asupra Titanilor condusi de nemilosul Kronos, tatal renegat al celor trei stapani ai lumii: Zeus (Liam Neeson), Hades (Ralph Fiennes) si Poseidon (Danny Huston). Fratii si-au inlaturat parintele cu mult timp in urma, lasandu-l sa putrezeasca in abisul intunecat al Tartatarului, o temnita temuta din adancurile lumii de dincolo.

In momentul in care Hades si Ares schimba taberele si fac o alianta cu Kronos pentru a-l detrona pe Zeus, Perseu nu-si mai poate ignora destinul. Cu atat mai mult cu cat puterea Titanilor incepe sa creasca si iadul se dezlantuie pe pamant. Cu ajutorul neinfricatei razboinice Queen Andromeda (Rosamunde Pike), al lui Argenor (Toby Kebbel) fiul semizeu al lui Poseidon si al lui Hefaisotos (Bill Nighy), Perseu pleaca intr-o calatorie riscanta in adancurile Tartarului pentru a-l salva pe Zeus, a intemnita la loc Titanii si a salva omenirea.


Cu: Liam Neeson, Sam Worthington, Rosamund Pike, Ralph Fiennes, Bill Nighy, Danny Huston
Regia: Jonathan Liebesman
Scenariu: Dan Mazeau, David Leslie Johnson
Gen: Actiune, Aventuri, Fantastic
Producator: Warner Bros/ Legendary Pictures
Durata: 99 minParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cine interpreteaza rolul lui Zeus in filmul ?Furia titanilor??, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 23 martie ? 30 martie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
2 aprilie ? 5 aprilie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

franziska
andre_t
cenusareasa5

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right