Skip to article

Cine este modelul tau in viata?

Cine este modelul tau in viata?
Profesori, figuri faimoase si eroi din copilarie, precum pompierii, sunt adesea priviti cu admiratie si considerati surse de inspiratie si de motivatie personala pentru multi dintre noi.

Poti sa identifici cel putin o persoana care simti ca te incurajeaza sa avansezi in viata, sa fii o persoana mai buna, si sa contribui in mod pozitiv la dezvoltarea lumii in care traiesti?

Calitatile si atributele unui erou inspirational includ urmatoarele:

Curaj pentru a alege calea dreapta;

Vitejie pentru infruntarea fricilor;

Rabdare si rezistenta in perioadele dificile;

Depasirea frontierelor existente;

O poveste de viata incredibila;

Da exemplu prin comportamentul sau;

Le ia apararea celor slabi;

Ii ajuta pe cei in nevoie;

Face drum prin teritorii necunoscute.

Cine este modelul tau in viata?

Incearca sa te analizezi un pic si sa afli daca ai caracteristicile necesare pentru a trezi pasiunea altcuiva sau pentru a-i motiva pe altii.

Traiesti o viata exemplara? Te consideri un model pozitiv pentru cunoscuti? Ai fost vreodata eroul tau personal?

E foarte bine sa ai respect pentru persoanele din viata ta, dar e important si sa crezi in tine, si sa devii eroul propriei tale vieti.

Pentru a deveni eroul celorlalti (daca nu esti deja), repeta aceasta afirmatie in fiecare zi, cu pasiune:

Imi voi face viata mai frumoasa in fiecare zi! Ii onorez si ii respect pe eroii mei personali si pe mentorii mei spirituali pentru curajul lor si pentru exemplul personal pe care mi l-au daruit. Sunt propriul meu erou deoarece imi conduc singura viata, rezolv situatii dificile si ii motivez pe altii in actiunile lor.

Spune-ne aici daca ai un model sau mai multe in viata. Dar tu, esti eroul altora? Esti propriul tau erou? Ce trebuie sa schimbi ca sa devii?

Articole recomandate

Gateste ca un Chef - meniu sanatos si gustos pentru party-uri reusite la tine acasa! Gateste ca un Chef - meniu sanatos si gustos pentru party-uri reusite la tine acasa!
O cina romantica, o zi de nastere, o reunine cu prietenii, oricare ar fi prilejul, party-ul/evenimentul pe care-l pregatesti in aceasta perioada delicata, cu restritii peste restrictii, trebuie sa fie reusit! Un party reusit implica pe langa muzica buna si décor cozy, mancare si bautura
Iata regulile de aur pentru a bea cea mai buna cafea Julius Meinl! Iata regulile de aur pentru a bea cea mai buna cafea Julius Meinl!
Este bautura care poate face diferenta intre o zi reusita si una dificila. Poate sa te binedispuna sau, dimpotriva, sa te streseze prin golul creat de absenta sa. Poate fi momentul preferat al zilei. Poate reprezenta cheia succesului. O cunosti de mult timp. Ti-a fost "prietena" de nadejde inca de
Moduri prin care sa duci o viata eco friendly Moduri prin care sa duci o viata eco friendly
Poate ai devenit interesata de felurile prin care poti duce o viata prietenoasa cu mediul odata cu intensificarea efectelor incalzirii globale, apelurile facute de numerosi lideri mondiali, persoane publice si activisti. Toate aceste informatii te pot ajuta sa descoperi mai multe despre gravitatea
10 citate celebre despre noroc 10 citate celebre despre noroc
Norocul este unul dintre cele mai discutate lucruri din lume. Oamenii au crezut în existența norocului de când lumea și pământul. Se crede că norocul este un lucru cu care te naști înzestrat sau nu, iar șansele de a avea noroc dacă nu te-ai
Cum iti pregatesti masina pentru sezonul rece Cum iti pregatesti masina pentru sezonul rece
Odata cu venirea sezonului rece, nu doar garderoba si casa au nevoie de pregatiri speciale, ci si masina. Pentru a evita problemele, mai ales in cursul iernii, cand poate iti va fi mai greu sa mergi cu ea la service, este mai bine sa faci o serie de verificari inainte ca vremea sa se raceasca