Skip to article

Detalii de acces la Liberty Parade 2011

Detalii de acces la Liberty Parade 2011
Pe 30 iulie 2011, RADIO 21 porneste caravana oamenilor lipsiti de griji si complexe, veseli si nonconformisti, cu costume fistichii, frizuri demente si machiaje stridente, gata sa vibreze pe ritmurile muzicii house pe plaja dintre Venus si Saturn.

Caravana suna adunarea la Olimp, la ora 16:00, unde, in cele trei camioane ce vor merge catre Liberty Parade Arena vor mixa: Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander; DJ DARK, Mahony, Proof si Rhadow.

Fanii LIBERTY PARADE sunt asteptati la o noapte nebuna de dans pe cele mai tari vibratii si ritmuri electronice sambata seara, la LIBERTY PARADE ARENA, locatia special amenajata de pe plaja dintre Venus si Saturn. Sunt pregatiti sa electrizeze publicul: Vali BARBULESCU, DJ Optick, Vika JIGULINA, Raoul RUSSU, Christian GREEN, NTFO, ALLEN, Liviu Hodor si DJ Andi - Request 629, Adrian EFTIMIE. LIBERTY PARADE il are ca invitat special in acest an pe SHARAM.

Gazda evenimentului este Vali Barbulescu.INTRAREA ESTE LIBERA iN INCINTA ARENEI SI PERMISA DOAR PERSOANELOR CARE AU iMPLINIT 18 ANI!

Arena Liberty Parade 2011 dispune de o noua asezare ce aduce un plus de spatiu pentru fanii evenimentului. Astfel, scena va fi amplasata perpedincular pe plaja, avand marea in partea dreapta, in partea stanga fiind drumul de acces dintre statiunile Venus si Saturn.
Accesul in arena si iesirea din acest spatiu se vor face DOAR pe la portile marcate - potrivit indicatiilor din locatie!

Accesati www.libertyparade.com si www.radio21.ro pentru mai multe detalii si pentru a va stabili punctele de intalnire inainte de a ajunge la LIBERTY PARADE.

REGULI iN INCINTA ARENEI:

SECURITATE
Echipele speciale se vor ocupa de siguranta participantilor, pe parcursul intregului eveniment. Toate instructunile date de agentii de paza si de organizatori trebuie respectate intocmai.

CONTROL CORPORAL

ESTE INTERZIS accesul cu: obiecte contondente, droguri, obiecte din sticla sau plastic, arme sau alte obiecte periculoase.

Echipa de securitate poate refuza accesul la eveniment oricarei persoane care are asupra sa unul dintre obiectele enumerate mai sus, indiferent daca face parte din echipa de organizare sau din public.

NU TOLERAM DROGURILE!

Liberty Parade este un eveniment muzical de calitate superioara, asa ca publicul se simte "high" pe muzica celor mai tari artisti si DJ-i, orice alt "supliment" ilegal fiind interzis. Politia nu va face nici un fel de abateri de la regulile existente privind posesia si consumul de droguri: persoanele ce au asupra lor orice fel de substante stupefiante vor fi retinute imediat, potrivit legii, si nu vor participa la eveniment, ci la ancheta.

PRIMUL AJUTOR

Echipa care se va ocupa de "Primul Ajutor" va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului "Liberty Prade". Personalul medical e disponibil pentru orice vizitator al festivalului care intampina orice probleme de sanatate. Harta amplasamentului medical va fi afisata vizibil la locatia evenimentului.
SFATURI PENTRU UN PARTY REUSIT: Veselie, hidratare, prietenie, energie!

LIBERTY PARADE este un eveniment organizat de RADIO 21.
Parteneri oficiali: Pepsi, Kent, Music Channel, Primaria Mangalia.
Multumiri speciale: DUMATRUCKS; FORCE 1.
BLOGGERI OFICIALI: PITICU (www.piticu.ro ), Cosmin Zodila (www.mrcosmin.ro )
Parteneri media: Music Channel, Ele.ro (www.ele.ro)
EVENIMENT TRANSMIS LIVE DE MUSIC CHANNEL!

Articole recomandate

Iata regulile de aur pentru a bea cea mai buna cafea Julius Meinl! Iata regulile de aur pentru a bea cea mai buna cafea Julius Meinl!
Este bautura care poate face diferenta intre o zi reusita si una dificila. Poate sa te binedispuna sau, dimpotriva, sa te streseze prin golul creat de absenta sa. Poate fi momentul preferat al zilei. Poate reprezenta cheia succesului. O cunosti de mult timp. Ti-a fost "prietena" de nadejde inca de
Moduri prin care sa duci o viata eco friendly Moduri prin care sa duci o viata eco friendly
Poate ai devenit interesata de felurile prin care poti duce o viata prietenoasa cu mediul odata cu intensificarea efectelor incalzirii globale, apelurile facute de numerosi lideri mondiali, persoane publice si activisti. Toate aceste informatii te pot ajuta sa descoperi mai multe despre gravitatea
10 citate celebre despre noroc 10 citate celebre despre noroc
Norocul este unul dintre cele mai discutate lucruri din lume. Oamenii au crezut în existența norocului de când lumea și pământul. Se crede că norocul este un lucru cu care te naști înzestrat sau nu, iar șansele de a avea noroc dacă nu te-ai
Cum iti pregatesti masina pentru sezonul rece Cum iti pregatesti masina pentru sezonul rece
Odata cu venirea sezonului rece, nu doar garderoba si casa au nevoie de pregatiri speciale, ci si masina. Pentru a evita problemele, mai ales in cursul iernii, cand poate iti va fi mai greu sa mergi cu ea la service, este mai bine sa faci o serie de verificari inainte ca vremea sa se raceasca
Jucatoare faimoase de poker care pot fi o inspiratie pentru orice femeie Jucatoare faimoase de poker care pot fi o inspiratie pentru orice femeie
Unii ar spune ca este greu sa fii femeie in lumea barbatilor, dar sunt o multime de reprezentante ale sexului frumos care au luat aceasta sintagma ca pe o provocare si au demonstrat ca se pot descurca cel putin la fel de bine. Lumea jocurilor de noroc este un exemplu la fel de bun ca oricare altul