Skip to article

Filarmonica della Scala 2012 transmisa in exclusivitate la Grand Cinema Digiplex, 1 aprilie

Filarmonica della Scala 2012 transmisa in exclusivitate la Grand Cinema Digiplex, 1 aprilie
Incepand cu 1 aprilie 2012, Grand Cinema Digiplex va oferi publicului iubitor de cultura o serie de spectacole extraordinare de muzica clasica, sustinute de Filarmonica della Scala si transmise live in format HD.

Pentru a celebra cei 30 de ani de existenta, Filarmonica lanseaza acest proiect special care va fi prezent in salile de cinema din toata lumea. in Romania, Grand Cinema Digiplex are exclusivitate in transmiterea acestor reprezentatii. Cele 4 spectacole vor fi transmise in lunile aprilie si mai.


Filarmonica della Scala 2012 transmisa in exclusivitate la Grand Cinema Digiplex, 1 aprilieIubitorii genului clasic vor beneficia de un spatiu elegant, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si iluminare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete extinse de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-comfortabile fac din Grand Cinema Digiplex locatia perfecta atat pentru vizionarea filmelor, cat si a unor reprezentatii de muzica clasica precum ?Filarmonica della Scala?.

?Scala din Milano? va fi prezenta in premiera la Grand Cinema Digiplex. Primul spectacol, ?Filarmonica della Scala?, va fi transmis live din Milano, duminica, 1 aprilie, de la ora 20:45. Cu ocazia aniversarii a 30 de ani, Filarmonica va sustine Simfonia nr. 1 de Brahms si Jupiter de Mozart. Pretul unui bilet pentru evenimentele live va fi de 70 de ron, iar la Eye Fi Cafe Bar publicul beneficiaza de o reducere de 15%.

Spectacolele vor avea loc in 1 aprilie, de la ora 20:45, avandu-l ca dirijor pe Cristoph Eschenbach, in 21 aprilie, de la ora 20:45, dirijor Riccardo Chailly, in 7 mai, de la ora 20:45, dirijor Andrea Battistoni, in 21 mai, de la ora 20:45, dirijor Fabio Luisi.


Grand Cinema Digiplex ofera sansa unica de a vedea in premiera concerte de muzica clasica intr-un loc cu totul diferit fata de salile de opera si de teatru. Spectacolele de muzica clasica cu transmisie live in format HD permit accesul la cultura intr-un spatiu modern care pana acum nu a gazduit asemenea evenimente.

Articole recomandate

Gateste ca un Chef - meniu sanatos si gustos pentru party-uri reusite la tine acasa! Gateste ca un Chef - meniu sanatos si gustos pentru party-uri reusite la tine acasa!
O cina romantica, o zi de nastere, o reunine cu prietenii, oricare ar fi prilejul, party-ul/evenimentul pe care-l pregatesti in aceasta perioada delicata, cu restritii peste restrictii, trebuie sa fie reusit! Un party reusit implica pe langa muzica buna si décor cozy, mancare si bautura
Iata regulile de aur pentru a bea cea mai buna cafea Julius Meinl! Iata regulile de aur pentru a bea cea mai buna cafea Julius Meinl!
Este bautura care poate face diferenta intre o zi reusita si una dificila. Poate sa te binedispuna sau, dimpotriva, sa te streseze prin golul creat de absenta sa. Poate fi momentul preferat al zilei. Poate reprezenta cheia succesului. O cunosti de mult timp. Ti-a fost "prietena" de nadejde inca de
Moduri prin care sa duci o viata eco friendly Moduri prin care sa duci o viata eco friendly
Poate ai devenit interesata de felurile prin care poti duce o viata prietenoasa cu mediul odata cu intensificarea efectelor incalzirii globale, apelurile facute de numerosi lideri mondiali, persoane publice si activisti. Toate aceste informatii te pot ajuta sa descoperi mai multe despre gravitatea
10 citate celebre despre noroc 10 citate celebre despre noroc
Norocul este unul dintre cele mai discutate lucruri din lume. Oamenii au crezut în existența norocului de când lumea și pământul. Se crede că norocul este un lucru cu care te naști înzestrat sau nu, iar șansele de a avea noroc dacă nu te-ai
Cum iti pregatesti masina pentru sezonul rece Cum iti pregatesti masina pentru sezonul rece
Odata cu venirea sezonului rece, nu doar garderoba si casa au nevoie de pregatiri speciale, ci si masina. Pentru a evita problemele, mai ales in cursul iernii, cand poate iti va fi mai greu sa mergi cu ea la service, este mai bine sa faci o serie de verificari inainte ca vremea sa se raceasca