Skip to article

Gatitul ca o joaca: Diana Dumitrescu le da barbatilor un nou motiv sa saliveze. Tagliatelle cu sos bolognese

Gatitul ca o joaca: Diana Dumitrescu le da barbatilor un nou motiv sa saliveze. Tagliatelle cu sos bolognese Diana Dumitrescu - Tagliatelle cu sos bolognese
Ramona este o tanara frumoasa, ambitioasa, cu un program foarte incarcat si care nu prea are timp de pierdut in bucatarie. Cu toate acestea, Ramonei ii place sa se joace cu ingredientele si condimentele, sa experimenteze, dar, mai ales, sa-si surprinda iubitul cu o reteta facuta cu multa dragoste. Asa ca, in speranta ca ne va inspira, s-a hotarat sa ne impartaseasca si noua din peripetiile sale culinare.

In fiecare saptamana, vei gasi pe ele.ro o reteta delicioasa si usor de facut, propusa de Ramona.

Tagliatelle cu sos bolognese gatite de Diana Dumitrescu

Exista o idee preconceputa ca femeile frumoase nu gatesc. N-au nevoie. Dar lumea ar fi un loc tare plictisitor daca am face doar ce trebuie. Diana e din Constanta, ca si mine, dar ne-am cunoscut la Bucuresti. Eu eram prea prinsa cu pictura si ea cu actoria incat nici nu stiu daca ne-am observat in facultate.

Acum pot sa spun ca ador serile cu ea. Suna kinky? E mai interesant decat credeti :) Sunt aproape intotdeauna de fata si iubitul ei, actorul Dan Radulescu si Radu al meu...

Alte ingrediente ale serilor mele cu Diana: teatru, muzica, povesti, vin roze, vin pe la tine, Patricia Kaas, experiente pe care le-am avut amandoua in oglinda, planuri de viitor pe care le avem separat, dar despre care vorbim.

Vorbim si despre mancare. Despre bucataria unde ne strangem sa vorbim oricat ar fi casa de mare. Despre arome, culori. Gatitul este context si pretext.

Nici ea nu vrea sa stea mult in bucatarie, dar stie mai multe despre gatit decat mine!... si le are cu povestitul! Asa ca de la o piesa de teatru in care a jucat Dan, am ajuns la mine sa-mi arate o reteta simpla, dar de mare efect.

Iata si reteta in sens clasic

Eu am curatat o ceapa rosie, iar Diana a preluat-o pentru tocat. Nu, nu am plans desi aveam amandoua genele rimelate. Diana a venit cu o jucarie smechera de tocat ceapa. Nicio lacrima nu a curs :))

Dupa ce s-a rumenit putin, am adaugat 500g pulpa porc tocata bine de tot. Un pahar de apa si un amestec nebun de condimente (am pus la inspiratie, asa ca va las si pe voi sa o folositi). Am lasat-o la fiert. Diana imi explica pas cu pas sa nu uit reteta, dar si gusta din cand in cand sa vada daca e fix ce trebuie.

Intre timp am pus apa la fiert pentru paste. Trebuie sa va marturiesc ca datorita Dianei am descoperit pastele proaspete :) Da, da! Le-am luat de la frigider din supermarket, nu din raft. Credeti-ma, chiar este o diferenta la gust.

Citeste continuarea pe www.gustverde.com

Articole recomandate

Gatitul ca o joaca: Ardei kapia despicati, cu branza, pentru un mic dejun perfect Gatitul ca o joaca: Ardei kapia despicati, cu branza, pentru un mic dejun perfect
Ramona este o tanara frumoasa, ambitioasa, cu un program foarte incarcat si care nu prea are timp de pierdut in bucatarie. Cu toate acestea, Ramonei ii place sa se joace cu ingredientele si condimentele, sa experimenteze, dar, mai ales, sa-si surprinda iubitul cu o reteta facuta cu multa dragoste.
Gatitul ca o joaca: Salata de Avocado delicioasa si usor de facut Gatitul ca o joaca: Salata de Avocado delicioasa si usor de facut
Ramona este o tanara frumoasa, ambitioasa, cu un program foarte incarcat si care nu prea are timp de pierdut in bucatarie. Cu toate acestea, Ramonei ii place sa se joace cu ingredientele si condimentele, sa experimenteze, dar, mai ales, sa-si surprinda iubitul cu o reteta facuta cu multa dragoste.
Gatitul ca o joaca: Somon delicios la cuptor, cu ciuperci Gatitul ca o joaca: Somon delicios la cuptor, cu ciuperci
Ramona este o tanara frumoasa, ambitioasa, cu un program foarte incarcat si care nu prea are timp de pierdut in bucatarie. Cu toate acestea, Ramonei ii place sa se joace cu ingredientele si condimentele, sa experimenteze, dar, mai ales, sa-si surprinda iubitul cu o reteta facuta cu multa dragoste.