In zilele fierbinti de vara se poarta cafeaua cu gheata de la Starbucks

In zilele fierbinti de vara se poarta cafeaua cu gheata de la Starbucks
  calendar_month        
Pe masura ce soarele arde cu mai multa putere si vara isi intra pe deplin in drepturi, Starbucks reinventeaza aroma unica a cafelei cu gheata, un "must have" ce se asorteaza perfect oricarui moment din zi si oricarei dispozitii personale. Racoreste-te la inceput de vara cu una dintre cafelele cu gheata Starbucks Strawberries & Cream, Dark Berry Mocha Frappuccino Blended Coffee sau Iced Caffe Latte.

Fie ca vrei sa te energizezi, sa te racoresti sau, pur si simplu, sa iti acorzi cateva momente de placere, toate aceste bauturi te asteapta la Starbucks pana la inceputul lunii iulie.
Provocarea verii in cafenelele Starbucks, Dark Berry Mocca Frappuccino Blended Coffee este o combinatie imprevizibila intre misterioasa ciocolata neagra, cafea Starbucks din zona Americii Latine si aroma fructelor de padure, toate amestecate cu lapte proaspat si gheata maruntita fin.


89705.jpg
Experienta cafelei cu gheata poate fi revigoranta, relaxanta si, de ce nu, reconfortanta datorita bauturilor pe baza de cafea servite de cei mai experimentati barista in cafenelele Starbucks. Starbucks Strawberries & Cream, o impletire de capsuni cu spuma de lapte si gheata iti va face cu siguranta ziua mai frumoasa si te va ajuta sa evadezi din toropeala citadina.
89706.jpg


Iced Caffe Latte, o combinatie clasica pe baza de gheata, espresso si lapte pufos poate fi una dintre alegerile potrivite care te vor umple de energie intr-o zi naucitor de fierbinte.

89704.jpgDaca vrei sa te rasfeti cu o cafea speciala preparata acasa, atunci incearca Starbucks Sumatra, o cafea ce provine din insula Sumatra din Indonezia. Avand o aroma telurica dar un spirit foarte capricios, consistenta dar cu aciditate aproape inexistenta, Starbucks Sumatra te va duce cu gandul la tinuturi exotice si la o binemeritata vacanta.

Pentru a te bucura de toate aceste delicii ale verii, cele sase cafenele Starbucks iti stau la dispozitie in Bucuresti (America House Piata Victoriei, Liberty Center, Bucuresti Mall, Plaza Mall, Baneasa Shopping City) si Cluj-Napoca (Iulius Mall).

Despre Starbucks

Incepand cu 1971, Starbucks Coffee Company s-a dedicat achizitiei etice si prajirii cafelei arabica de cea mai inalta calitate din intreaga lume. Astazi, avand cafenele in toata lumea, Starbucks este lider mondial in prajirea cafelei si vanzarea cu amanuntul. Prin hotararea ferma de a promova excelenta in domeniu, si pe baza principiilor sale fundamentale, compania aduce la viata unica Experienta Starbucks pentru fiecare client in parte, prin fiecare ceasca de cafea servita. Pentru a impartasi aceasta experienta, accesati www.starbucks.com si www.starbucksromania.ro.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

[][][][][][][][][][][][][]
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right