Skip to article

Keine Touch: tehnologie de varf Vel Pitar

Ne dorim ca orice produs pe care il achizitionam, cu atat mai mult painea, sa nu fi fost atins inaintea noastra de nici o fiinta, iar conceptul revolutionar Keine Touch de la Vel Pitar garanteaza acest lucru.

Cum este posibil ca intreg procesul de fabricare a painii sa fie controlat 100%, astfel incat la deschiderea ambalajului sa fim prima persoana care atinge painea?

Vorbim despre cea mai moderna tehnologie care a impus un nou standard in panificatie, prin intermediul careia productia si ambalarea sunt realizate cu instalatii complet automate, in conditii de igiena perfecta.

Pornind de la selectarea tipurilor de faina superioara si continuand cu framantarea, dospirea, coacerea, racirea si ambalarea, procesul este controlat in intregime de calculator. Painea rezultata, toast sau speciala, este ambalata in pungi inchise ermetic, intr-un mediu complet igienic, oferind garantia ca primul care atinge produsul este doar consumatorul final.

Keine Touch: tehnologie de varf Vel Pitar

Potrivit specialistilor de la Vel Pitar, tehnologia Keine Touch presupune ca ingredientele sa fie introduse in cuva mixerului, pe rand, cantarite si dozate automat. Dupa procesele de premixare si mixare aluatul este descarcat, tot automat, in masina de divizat.

Coacerea se face de asemenea, pe o linie tehnologica complet automatizata, in cuptorul tip tunel continuu, cu abur foarte putin.

La iesirea din cuptor, produsele se scot din forme cu ajutorul unui extractor, intra pe spira de preracire, apoi intra in spira de racire, unde se racesc pana la temperatura ce permite ambalarea produselor.

La iesirea din spira de racire, produsele sunt preluate de benzi si transportate catre masina de feliat. Ambalarea produselor se face de asemenea, in asa numita "camera alba", in conditii de igiena stricte.

Ultima etapa controlata si de aceasta data prin tehnologia Keine Touch este ambalarea produselor, care se face automat in folie, iar inchiderea cu clips si ambalarea in cutii de carton se face de asemenea, de catre instalatii automatizate, asistate pe calculator.

Articole recomandate

Primavara incepe la ParkLake cu un nou stil si super concerte pentru super fete Primavara incepe la ParkLake cu un nou stil si super concerte pentru super fete
Primăvara începe an de an cu prima floare, primul mărțișor, prima rază de soare și multe zâmbete, dar anul acesta primăvara aduce și câteva surprize, la ParkLake Shopping Center! Se spune că la anotimp nou, se cere un stil nou, iar
Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina
O calatorie cu masina, fie de placere, fie in interes de serviciu, se planifica atent inainte. Stii deja ce ai de facut cand pleci la drum pe patru roti: o revizie a masinii, verificarea consumabilelor, mici reparatii pe ici, pe colo, daca e nevoie, actualizarea asigurarii, daca e cazul, etc. Dar
5 utilizari surprinzatoare ale berii 5 utilizari surprinzatoare ale berii
Sunt o multime de lucruri la care te gandesti cand spui bere: relaxare, prieteni, “alinarea” mancarurilor condimentate. Berea este cel mai consumat produs alcoolic din lume. Insa in afara  de “uzul intern”, berea mai poate fi folosita la o multime de lucruri din
Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna! Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna!
Mihai Nae, cunoscutul dresor canin din tara noastra, ne explica trend-urile in materie de dresaj canin si ne lamureste vis-a-vis de unul dintre cele mai controversate subiecte ale acestui inceput de an, dezbatut o data cu tragica moarte a cunoscutei jurnaliste Cristina Topescu...  Ce se cauta
5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019 5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019
Vrei sa iesi in oras sa iei cina, insa te-ai plictisit de restaurantele la care mergi frecvent? Iata cateva idei de restaurante care s-au deschis recent, in 2019:  1. Maison des Chef  Poziționat la etajul unu al clădirii Agora Floreasca, Maison des Chef este un bistro aflat in