LaLa Band s-au intrecut in surprize de Valentine`s Day, pe scena de la CinemaPRO

LaLa Band s-au intrecut in surprize de Valentine`s Day, pe scena de la CinemaPRO
  calendar_month        
Pe 14 februarie, mesagerii dragostei au venit la CinemaPRO, intr-un eveniment special dedicat indragostitilor. LaLa Band a petrecut alaturi de cei mai infocati fani o seara speciala, in care cantecele de dragoste au facut pereche cu filmul romantic. Iar Criss si Vlad au fost campionii incontestabili ai surprizelor.

Indragostiti de ceea ce fac si de fanii care ii sustin, artistii din LaLa Band au petrecut seara de 14 februarie pe scena de la CinemaPRO, intr-o atmosfera demna de marele ecran. Dupa vizionarea in avanpremiera a filmului fenomen Cronicile Casterilor: A 16-a luna, Criss, Vlad, Alina, Dorian, Liviu, Sore, Rapha, Alexia, Dima si Bubu au ridicat publicul in picioare, in acordurile celor mai frumoase cantece de iubire, interpretate LIVE.

In sala CinemaPRO au rasunat hituri internationale, precum She will be loved, Never forget you, Lucky, Nine million bicycles, Bleeding Love sau Taking Back My Love, dar si melodiile LaLa Band care au cucerit adolescentii din Romania, printre care Cine esti si Ploaia mea (interpretate de Criss si Vlad) sau One Wish, cantata de toti mebrii trupei.

Surprizele s-au tinut lant pentru cei din sala, insa Criss si Vlad s-au intrecut in cadouri si mesaje de dragoste. La fiecare melodie pe care au cantat-o impreuna, Vlad i-a oferit lui Criss cate un trandafir rosu, iar Criss i-a oferit cate o declaratie de dragoste, pe care Vlad a impartasit-o intregii sali. Cupidonul care i-a ajutat pe cei doi sa se surpinda reciproc a fost Bubu.

Vlad, care pe 16 februarie implineste 20 de ani, a fost sarbatoritul serii. Dupa ce a fost surprins cu un tort de la o fana infocata, Vlad a devenit si mai emotionat cand toti cei aflati in sala CinemaPRO i-au cantat La Multi Ani, impreuna cu colegii de trupa alaturi de care se afla pe scena.

Oana Tache, MC-ul evenimentului, a anuntat, in incheierea concertului, ultima surpriza a serii, sesiunea speciala de autografe, la care au participat 50 de norocosi dintre fanii aflati in sala.

Cu un film ce promite a fi primul dintr-o serie de succes si concertul LaLa Band care a ridicat sala in picioare, seara de Valentine`s Day a fost o experienta memorabila pentru clientii CinemaPRO, cinematograful stelelor.

63404.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre iubirile mele nesabuite II
  • person

    "el scrie jurnalul unui filosof mincinos. eu sunt amanta filosofului. a￯i nu am de ce sa￯ mint."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right