Skip to article

O masa festiva la Casa Select

O masa festiva la Casa Select
A fost ziua mea de nastere. Zi pe care de obicei mi-o sarbatoresc alaturi de prietenii cei mai dragi.

Nu sunt foarte multi la numar, prietenii adevarati intodeuna ii poti numara pe degete. Am ales un loc cat mai intim in care sa putem sta fara prea multa galagie, sa povestim vrute si nevrute si am ales Casa Select.

De ce Casa Select, am fost primita cu ospitalitate, am fost servita ireprosabil, mancarea a fost inegalabil de gustoasa, preturile accesibile oricarui buzunar iar ambianta deosebit de familiala.

Am ajuns la Casa Select in jurul orei 20.00. La intrare, un chelner foarte amabil ne-a condus catre partea superioara a restaurantului si ne-a invitat sa ne asezam la o masa de sase persoane. Prietenii mei au fost foarte incantati de felul cum erau decoratiunile: peretii in nuante de albastru - mov, aranjamente florale iar panblicile de culoarea movulie ne-au creat acel sentiment de acasa, intimitate si buna dispozitie.

O admosfera distinsa si eleganta...

O masa festiva la Casa Select

In surdina se auzea muzica... o muzica nici prea zbucuimata nici prea lenta. Perfecta pentru o seara in care sa stai la un "pahar de vorba" cu prietenii.

Pentru ca meniul este variat, atat din bucataria internationala cat si din bucataria romaneasca, pentru inceput am ales un aperitiv. Ce anume? Gustarea Casei Calda :crochete de cascaval, gujon de pui, ciuperci la gratar si ficatei in bacon.
Am savurat aperitivul, foarte frumos ornamentat, printre discutii despre calatori. Fiecare a povestit pe unde a mai fost ce orase si ce tari a mai vizitat.

Mancaruri alese pentru prietenii mei

A fost de ajuns sa ridic un singur deget ca ospatarul,care se afla in permanenta destul de aproape incat sa ne serveasca deindata daca cineva doreste ceva, dar totus desul de indepartat cat sa ne respecte intimitatea discutiei, si a si inceput sa serveasca felul ales.

O masa festiva la Casa Select

Am ales ceva usor, orez cu fructe de mare. Dar nu imi puteam dezlipi privirea de la farfuria Cristinei, prietena mea cea mai buna, care isi comandase somon la gratar cu sos de lamaie. Mirosul de gratar, proaspat, bine facut iar sosul de lamaie de o consistenta potrivita, l-am incercat cu alta ocazie si pot sa marturiesc ca a fost intradevar extraordinar de bine preparat.

Clatite ca ale bunicii mele

Desertul a fost mai traditional: Clatite cu miere si nuci. Pot sa spun ca intradevar clatite ca ale bunicii mele nu mai mancasem pana atunci: pufoase, de o culoare galbuie si cu mirodenii de lamaie si rom. Iar umplutura, nici prea multa nici prea putina, exact atat cat trebuie incat sa ai un desert pe cinste.

La acest capitol, majoritatea prietenilor mei au ales Papanasi cu dulceata si smantana deoarece au auzit ca la www.gastronomie.ele.ro sau pe

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!